Het Gilde van Hondentrainers
Een Click met je hond


Trainingslocatie: Spaarndammerdijk 316 C, Amsterdam
Postadres: Apollolaan 50, 1511 DE, Oostzaan
bel 06 248 17 967 of mail naar info@hondenschooldegabber.nl

Van U

Dag Olivier,

Ik wilde je nog even bedanken voor en complimenteren met de (alweer) leuke cursus. Vervolg II komt er voor ons ook nog, maar dan na de (zomer)vakantie. En natuurlijk was ik beretrots (en verrast, dat ook wel) dat 'Wij' gewonnen hadden afgelopen dinsdag. Debbie had ons gevraagd of we input of commentaar hadden. Ik kan niets bedenken. Ik vind dat jullie het respectvol en met veel liefde en enthousiasme doen. Ook daar waar mogelijk een beetje individuele aandacht maakt het wel compleet. Hou mij dus op de hoogte van je nieuwe aanbod, maar dat doe je al.

Beste groet! Remco Volkers met hond Breezer

Hai Olivier,

Ik wilde eigenlijk alleen maar zeggen dat je echt op een heel leuke manier lesgeeft, met onwijs veel (aanstekelijke) enthousiasme. Iedere keer als de les afgelopen is, stap ik vol energie in de auto! Ik kan me niet voorstellen dat ik het a.s. maandag (de 7e les) gehad zal hebben met de cursus.

Dank je wel, groetjes Sandra Winterswijk van hond Guus

Hoi Olivier,

Ik moest helaas werken op de avond van Lola's examen :-( maar ben trots op het behaalde resultaat van William en Lola (al vertelde hij eerlijk dat niet alle oefeningen zijn uitgevoerd, maar dat het enthousiaste volgen waarschijnlijk heeft meegeholpen aan het slagen). Wilde je nog bedanken voor weer een paar hele leuke en leerzame avonden, en je geduld! Laat je ons weten wanneer je de behendigheids cursus start? Lijkt ons leuk.

Groetjes, Ilana Richards met hond Lola

Beste Olivier,

Allereerst nog heel hartelijk dank voor de leuke avond die je hebt georganiseerd als afsluiting van de cursus! Wij zijn echt fan van je vanwege je intelligente manier van lesgeven, je ziet o.a. meteen wat het probleem is en hoe de interactie is tussen baas en hond. En geweldig, die rasbeschrijving van iedere hond met een persoonlijk woordje! Je maakt er iets gezelligs van, heel knap met zo'n diverse groep mensen en honden! het gaat erom dat je als baas plezier in je hond krijgt en vice versa.

Hartelijke groet, Anna Stek met hond Bella

Renske natuurlijke voeding
Dier en Zorg
Nylabone
Ropadog
Dogstar
© Copyright 2003-2019 Hondenschool de Gabber, niets van deze site mag worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt doormiddel van druk, fotografie, microfilm, internet of op welke wijze dan ook.
Top