Het Gilde van Hondentrainers
Een Click met je hond


Trainingslocatie: Spaarndammerdijk 316 C, Amsterdam
Postadres: Apollolaan 50, 1511 DE, Oostzaan
bel 06 248 17 967 of mail naar info@hondenschooldegabber.nl

inschrijven
Algemene Voorwaarden

Praktijkopleiding voor instructeurs bij Hondenschool ‘De Gabber’

Wil je graag hondentrainer worden en mis je na je instructeurscursus nog praktijkervaring? Bij Hondenschool ‘De Gabber’ is er de mogelijkheid om een praktijkopleiding te volgen tot kynologisch instructeur. In 3 maanden leer je echt lesgeven in de praktijk. Je geeft onder begeleiding les aan echte groepen cursisten. De focus ligt op dynamisch lesgeven. We leren je goed voorbereiden en we evalueren je lessen aan de hand van onder andere video-opnames.

Het team van begeleiders bestaat uit Olivier Wiegman (eigenaar Hondenschool ‘De Gabber’), Marise Valk (Instructeur bij Hondenschool ‘De Gabber’ en ex-coach van docenten in het onderwijs) en Giulia Zonneveld (mede-eigenaar Hondenschool ‘De Gabber’ en ex-docent in het middelbaar en hoger onderwijs). Met zijn drieën zorgen zij ervoor dat je na drie maanden voorbereid en zelfverzekerd voor een groep kunt staan. Je doet veel ervaring op omdat je wekelijks voor een groep echte cursisten van de hondenschool staat. Je leert dynamisch lesgeven en adequaat reageren op onverwachte situaties. Je evalueert de gegeven lessen aan de hand van reflecties van jezelf, van mede-instructeurs en van je begeleider en er worden video-opnames gemaakt.

Het is bij ons mogelijk om het cursusgeld op te delen en in twee of drie keer te betalen. De groepen houden we klein zodat er genoeg ruimte is voor individuele coaching. We verwachten al wel dat je een theoretische basis hebt aangezien er tijdens deze opleiding weinig theorie wordt gegeven, de focus ligt echt op het lesgeven zelf. Bij vooropleidingseisen staat een drietal opleidingen waarvan het sowieso in orde is om mee te doen aan deze opleiding. Let op, je hoeft niet alle modules te hebben afgerond. Heb je andere ervaringen of heb je een opleiding gedaan bij een door ons niet genoemd instituut, mail ons dan even wat je precies hebt gedaan, dan checken wij of dat ook voldoende is om mee te doen met de opleiding.

Heb je interesse, vragen of wil je inschrijven? Stuur dan een email naar info@hondenschooldegabber.nl, contactpersoon: Giulia Zonneveld.

Duur opleiding

3 maanden (72 uur in totaal)

Wanneer

Starten bij voldoende deelnemers

Groepsgrootte

Min. 4 - max. 6

Lesdagen

Woensdag (19:00 - 21:30 uur)
Zaterdag (09:30 - 13:00 uur)

Kosten

1.150,-
(incl. welkomstpakket, boek en examen)

Vooropleidingseisen

Martin Gaus instructeur 1 & 2 of,
O&O module A & B of,
Dogvision module 1 & 2
(heb je een andere opleiding gevolgd, vraag dan even aan ons of deze voldoende is om deel te nemen).

Renske natuurlijke voeding
Dier en Zorg
Nylabone
Ropadog
Dogstar
© Copyright 2003-2019 Hondenschool de Gabber, niets van deze site mag worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt doormiddel van druk, fotografie, microfilm, internet of op welke wijze dan ook.
Top