Renske natuurlijke voeding
Het Gilde van Hondentrainers
Een Click met je hond


Trainingslocatie: Spaarndammerdijk 316 C, Amsterdam
Postadres: Apollolaan 50, 1511 DE, Oostzaan
bel 06 248 17 967 of mail naar info@hondenschooldegabber.nl

Olivier WiegmanCarlieke ElfrinkIngrid Kragtmariska valkAnita Groengiulia zonneveldJoke NoordermeerPetra DilKim LemaireRaymondJasperShanna
Shanna | Hondenschool de Gabber

Shanna

Shanna is een hondenliefhebster in hart en nieren. Haar derde hond Bosco had een valse start gemaakt in het buitenland en bij de Gabber heeft ze met Bosco de nodige trainingen gevolgd om hem te laten wennen aan zijn nieuwe leven in Nederland.

Ook is ze met Bosco fanatiek gestart in de behendigheid en hier werden ze beide heel enthousiast van. Omdat ze dit enthousiasme graag deelt met anderen is ze zich, naast de gehoorzaamheid, gaan richten op het geven van behendigheid.

Naast het leren van het geven behendigheid, heeft ze de opleidingen tot kynologisch instructrice gevolgd bij de Martin Gaus Academie en heeft ze bij De Gabber ook nog de praktijkopleiding gevolgd.

Shanna: ‘Het mooie aan behendigheid is dat je als baas werkt aan de band met je hond door samen iets leuks te doen. Je leert communiceren door middel van lichaamstaal en dit komt ook buiten het behendigheidsparcours goed van pas.”

Dier en Zorg
Nylabone
Ropadog
Dogstar
© Copyright 2003-2019 Hondenschool de Gabber, niets van deze site mag worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt doormiddel van druk, fotografie, microfilm, internet of op welke wijze dan ook.
Top