Renske natuurlijke voeding
Het Gilde van Hondentrainers
Een Click met je hond


Trainingslocatie: Spaarndammerdijk 316 C, Amsterdam
Postadres: Apollolaan 50, 1511 DE, Oostzaan
bel 06 248 17 967 of mail naar info@hondenschooldegabber.nl

Olivier WiegmanCarlieke ElfrinkIngrid Kragtmariska valkAnita Groengiulia zonneveldJoke NoordermeerPetra DilKim LemaireRaymondJasperShanna
Raymond | Hondenschool de Gabber

Raymond

In 1982 kreeg Raymond zijn eerste hond. Kazan, een Duitse Herder reu. Met de puppycursus bij de dierenbescherming deed hij toen zijn eerste stap in de hondenwereld. Al snel werd hij instructeur bij de dierenbescherming en sindsdien zijn honden altijd een belangrijk deel van zijn leven gebleven. Herders of terriërs, hij heeft sindsdien altijd 2 of meer honden gehad.
Nu zijn werkzame leven als docent en leidinggevende bij de politie er ‘bijna’ op zit, is er weer meer ruimte gekomen voor de hondensport.

Sinds 2013 is de focus komen te liggen op behendigheid, dat hij inmiddels op wedstrijdniveau beoefent. Over het antwoord op de vraag of hij instructeur wilde worden bij De Gabber hoefde hij niet lang na te denken. Instructeur worden bij De Gabber maakt het verhaal rond.

Raymond: “De visie en werksfeer zijn bij De Gabber ongekend goed. Dit resulteert in kwalitatief hoge maar vooral leuke lessen voor enthousiaste bazen en blije honden. Daar een bijdrage aan te kunnen leveren is mooi.”

Dier en Zorg
Nylabone
Ropadog
Dogstar
© Copyright 2003-2019 Hondenschool de Gabber, niets van deze site mag worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt doormiddel van druk, fotografie, microfilm, internet of op welke wijze dan ook.
Top