Renske natuurlijke voeding
Het Gilde van Hondentrainers
Een Click met je hond


Trainingslocatie: Spaarndammerdijk 316 C, Amsterdam
Postadres: Apollolaan 50, 1511 DE, Oostzaan
bel 06 248 17 967 of mail naar info@hondenschooldegabber.nl

Olivier WiegmanCarlieke ElfrinkIngrid Kragtmariska valkAnita Groengiulia zonneveldJoke NoordermeerPetra DilKim LemaireRaymondJasperShanna
Petra Dil | Hondenschool de Gabber

Petra Dil

Toen Petra in 1998 een Flat Coated Retriever kreeg begon ze samen met haar vader aan de puppycursus. Al snel kreeg ze door dat spelletjes doen met haar hond haar meer lag en zo is ze na de gehoorzaamheidstrainingen begonnen met behendigheid. Al snel raakte ze besmet aan het ‘behendigheidsvirus' en zo kreeg ze haar eerste eigen hond, een Border Collie. Toen ze in 2007 verhuisde naar Groningen is ze begonnen als instructeur behendigheid op een hondenschool. Ook kwam er nog een behendigheidshond bij, Border Collie Moos. Inmiddels is ze weer terug in de regio en heeft ze samen met haar vriend Jasper ook een Vlinderhondje en een Mechelse Herder waar ze fanatiek behendigheid mee loopt. Naast de hondenschool werkt ze als Technisch Onderwijs Assistent op een middelbare school.

Petra: “Behendigheid draait voornamelijk om lichaamstaal. Iets wat wij als mensen niet heel bewust gebruiken. Het mooiste moment is als dat kwartje valt en de baas ziet wat het effect is op de hond. Vanaf daar kun je dan verder werken en worden baas en hond een onafscheidelijk team."

Dier en Zorg
Nylabone
Ropadog
Dogstar
© Copyright 2003-2019 Hondenschool de Gabber, niets van deze site mag worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt doormiddel van druk, fotografie, microfilm, internet of op welke wijze dan ook.
Top