Renske natuurlijke voeding
Het Gilde van Hondentrainers
Een Click met je hond


Trainingslocatie: Spaarndammerdijk 316 C, Amsterdam
Postadres: Apollolaan 50, 1511 DE, Oostzaan
bel 06 248 17 967 of mail naar info@hondenschooldegabber.nl

Olivier WiegmanCarlieke ElfrinkIngrid Kragtmariska valkAnita Groengiulia zonneveldJoke NoordermeerPetra DilKim LemaireRaymondJasperShanna
Kim Lemaire | Hondenschool de Gabber

Kim Lemaire

Kim is bootcamp instructeur, personal trainer én kickboks trainer.
Haar liefde voor sport is er eigenlijk altijd al geweest, van kleins af aan heeft ze aan diverse sporten gedaan. Toen ze besloot om 6 weken naar Thailand te gaan en daar intensief in een Thaiboks kamp te trainen wist ze zeker dat ze van sport haar werk wilde maken. Zodoende is ze een opleiding tot instructeur gaan volgen en geeft ze nu fulltime les.
Daarnaast is ze ook nog afgestudeerd als concept ontwikkelaar / grafisch vormgever. Naast dit actieve leven heeft ze een eigen hond, Soraya (een hond uit het buitenland die op 4 maanden is gered van de straat), waarmee ze graag traint en sport.
Haar passie is om ook andere mensen te laten genieten van gezond bewegen in combinatie met het trainen van de hond. Ze geeft daarom met veel enthousiasme bij ons op de hondenschool bootcamp-training voor zowel baas als hond.

Kim: “Zowel mens als dier heeft mentale en fysieke uitdaging nodig om goed in balans te zijn. En hoe leuk is het als hond en baas dat ook daadwerkelijk elkaar kunnen geven! Teamwork is de key in deze bootcamp voor zowel honden als mensen. Samen trainen met je hond in een speelse, effectieve vorm. Over obstakels springen, kruipen, sprint wedstrijdjes, noem het maar op. Jij en je hond fit, gezond en gelukkig. Twee vliegen in één klap!”

Dier en Zorg
Nylabone
Ropadog
Dogstar
© Copyright 2003-2019 Hondenschool de Gabber, niets van deze site mag worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt doormiddel van druk, fotografie, microfilm, internet of op welke wijze dan ook.
Top