Renske natuurlijke voeding
Het Gilde van Hondentrainers
Een Click met je hond


Trainingslocatie: Spaarndammerdijk 316 C, Amsterdam
Postadres: Apollolaan 50, 1511 DE, Oostzaan
bel 06 248 17 967 of mail naar info@hondenschooldegabber.nl

Olivier WiegmanCarlieke ElfrinkIngrid Kragtmariska valkAnita Groengiulia zonneveldJoke NoordermeerPetra DilKim LemaireRaymondJasperShanna
Joke Noordemeer | Hondenschool de Gabber

Joke Noordermeer

Joke heeft jarenlang met paarden gewerkt en ronde in 2002 de opleiding tot paraveterinair af. Tijdens de vijf jaren die ze werkzaam was op de Spoedkliniek Voor Dieren Amsterdam volgde zij bij Tinley de opleiding tot huisdier gedragsadviseur voor in de dierenartsenpraktijk. Sinds 2007 is zij werkzaam op de afdeling interne geneeskunde van het Medisch Centrum Voor Dieren. Altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging begon zij in 2015 aan de opleiding tot kynologisch instructeur bij O & O en begon daarvoor aan de stage bij de “Gabber”. In mei 2016 ronde zij de opleiding af en mocht zij zichzelf kynologisch instructeur noemen.

Zelf heeft zij een Jack Russell Terriër op hoge leeftijd (geboren in 2000), die luistert naar de naam Cora, waarmee zij in 2016 nog met veel enthousiasme en plezier een cursus Hoopers heeft gevolgd.

Uitspraak Joke: “Het enthousiasme waarmee het ‘Gabber Team’ bezig is met lesgeven en kennisoverdracht had me al meteen te pakken, het is net een virus, je komt er niet meer vanaf. De combinatie van paraveterinair en kynologisch instructeur noem ik het beste van twee werelden samenvoegen, dat maakt beide leuk. Ik vind het belangrijk dat mensen kunnen genieten van hun hond, van pup tot senior, en daar een bijdrage aan te mogen leveren is fijn.”

Dier en Zorg
Nylabone
Ropadog
Dogstar
© Copyright 2003-2019 Hondenschool de Gabber, niets van deze site mag worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt doormiddel van druk, fotografie, microfilm, internet of op welke wijze dan ook.
Top