Renske natuurlijke voeding
Het Gilde van Hondentrainers
Een Click met je hond


Trainingslocatie: Spaarndammerdijk 316 C, Amsterdam
Postadres: Apollolaan 50, 1511 DE, Oostzaan
bel 06 248 17 967 of mail naar info@hondenschooldegabber.nl

Olivier WiegmanCarlieke ElfrinkIngrid Kragtmariska valkAnita Groengiulia zonneveldJoke NoordermeerPetra DilKim LemaireRaymondJasperShanna
Jasper | Hondenschool de Gabber

Jasper

Jasper is in het dagelijks leven werkzaam bij de Nederlandse Overheid en had vanaf zijn puberteit een herplaats Jack-Russel, die 16 jaar mocht worden.

Even later ontmoette hij Petra (die ook lesgeeft bij Hondenschool De Gabber). Petra had zelf al twee honden: Border Collie Moos en Vlinderhondje Jessie, maar voor Jasper miste er wat.... zijn eigen hond! Met behulp van Petra en Hondenschool De Gabber kwam daar Mechelse Herder Jaina! Jasper is toen hard aan de slag gegaan met Jaina en toen werd zijn enthousiasme zo groot dat hij een stap verder wilde, namelijk: kynologisch instructeur.
Na een intensieve interne training en als eerst geslaagde van de praktijkopleiding is Jasper kynologisch instructeur bij Hondenschool De Gabber.

Jasper: “De band die je ziet ontstaan tussen baas en hond is prachtig om te zien. Deze band kan onbreekbaar worden en heb je voor het leven. Je hebt dan een maatje die voor je door het vuur gaat. Dit zie ik in zowel privé- als zakelijke sfeer.”

Dier en Zorg
Nylabone
Ropadog
Dogstar
© Copyright 2003-2019 Hondenschool de Gabber, niets van deze site mag worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt doormiddel van druk, fotografie, microfilm, internet of op welke wijze dan ook.
Top