Renske natuurlijke voeding
Het Gilde van Hondentrainers
Een Click met je hond


Trainingslocatie: Spaarndammerdijk 316 C, Amsterdam
Postadres: Apollolaan 50, 1511 DE, Oostzaan
bel 06 248 17 967 of mail naar info@hondenschooldegabber.nl

Olivier WiegmanCarlieke ElfrinkIngrid Kragtmariska valkAnita Groengiulia zonneveldJoke NoordermeerPetra DilKim LemaireRaymondJasperShanna
Ingrid Kragt | Hondenschool de Gabber

Ingrid Kragt

Ingrid woont samen met haar vriend en Bullmastiff Noor in Oostzaan. In het dagelijks leven is zij werkzaam in een slagerij.

Toen Ingrid in 2008 Noor kreeg, is ze gaan trainen bij toenmalig Martin Gaus hondenschool 'De Gabber' waar ze de allereerste puppycursus volgde, de hondenschool had namelijk net de deuren geopend. Inmiddels heeft ze met Noor heel wat cursussen gevolgd tot en met Sociale Huishond. In de tussentijd heeft ze zich ook verder verdiept in het gedrag van honden en het geven van trainingen door de instructeurscursussen en de workshops 'Hondentaal is lichaamstaal' en 'Clickertraining voor instructeurs' te volgen bij de Martin Gaus Academie. Haar hobby is inmiddels aardig uit de hand gelopen, Ingrid assisteert Olivier, vrijwillig, drie avonden in de week met de Basiscursus bij Hondenschool 'De Gabber'.

Ingrid: "Ik vind het leuk dat ik een bijdrage mag leveren aan het opbouwen van een goede relatie tussen mens en hond zodat ze net zoveel plezier hebben als Noor en ik."

Dier en Zorg
Nylabone
Ropadog
Dogstar
© Copyright 2003-2019 Hondenschool de Gabber, niets van deze site mag worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt doormiddel van druk, fotografie, microfilm, internet of op welke wijze dan ook.
Top