Renske natuurlijke voeding
Het Gilde van Hondentrainers
Een Click met je hond


Trainingslocatie: Spaarndammerdijk 316 C, Amsterdam
Postadres: Apollolaan 50, 1511 DE, Oostzaan
bel 06 248 17 967 of mail naar info@hondenschooldegabber.nl

Olivier WiegmanCarlieke ElfrinkIngrid Kragtmariska valkAnita Groengiulia zonneveldJoke NoordermeerPetra DilKim LemaireRaymondJasperShanna
Carlieke Elfrink | Hondenschool de Gabber

Carlieke Elfrink

Na het afronden van de HBO opleiding Diermanagement, werkte Carlieke van 2005 tot 2012 in het Dolfinarium, waar ze zich bezighield met de ontwikkeling, organisatie en begeleiding van diverse dierprogramma's. Tegenwoordig is zij werkzaam bij Trovet als consulente diervoeding.

Door haar interesse in honden is ze naast haar werk instructeurscursussen gaan volgen bij de Martin Gaus Academie, waar ze o.a. les kreeg van Olivier. Het sprak Carlieke erg aan dat in de huidige trainingsmethode van Martin Gaus, net zoals in de zeezoogdierentraining, de focus ligt op het belonen van gewenst gedrag in plaats van zich te richten op ongewenst gedrag. Sinds de komst van haar eigen pup heeft ze diverse cursussen bij Hondenschool 'De Gabber' doorlopen, waarnaast ze met veel plezier ook zelf is gaan lesgeven.

Je kunt Carlieke tegenkomen bij o.a. de puppycursus en de Vervolg 1 & 2 cursus.

Dier en Zorg
Nylabone
Ropadog
Dogstar
© Copyright 2003-2019 Hondenschool de Gabber, niets van deze site mag worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt doormiddel van druk, fotografie, microfilm, internet of op welke wijze dan ook.
Top