06 - 520 12 120
info@hondenschooldegabber.nl

Opleiding tot trainer

Praktijkopleiding voor instructeurs bij Hondenschool ‘De Gabber’

Wil je graag hondentrainer worden en mis je na je instructeurscursus nog praktijkervaring? Bij Hondenschool ‘De Gabber’ is er de mogelijkheid om een praktijkopleiding te volgen tot kynologisch instructeur. In een paar maanden leer je zoveel mogelijk over het lesgeven in de praktijk. Je geeft onder begeleiding les aan echte groepen cursisten. De focus ligt op dynamisch lesgeven. We leren je goed voorbereiden en we evalueren je lessen aan de hand van onder andere video-opnames. 

Contact

Het team van begeleiders bestaat uit Olivier Wiegman (eigenaar Hondenschool ‘De Gabber’), Marise Valk (Instructeur bij Hondenschool ‘De Gabber’ en ex-coach van docenten in het onderwijs) en Giulia Zonneveld (mede-eigenaar Hondenschool ‘De Gabber’ en ex-docent in het middelbaar en hoger onderwijs). Met zijn drieën zorgen zij ervoor dat je na de opleiding  voorbereid en zelfverzekerd voor een groep kunt staan. Je doet veel ervaring op omdat je wekelijks voor een groep echte cursisten van de hondenschool staat. Je leert dynamisch lesgeven en adequaat reageren op onverwachte situaties. Je evalueert de gegeven lessen aan de hand van reflecties van jezelf, van mede-instructeurs en van je begeleider en er worden video-opnames gemaakt.

Het is allemaal mogelijk

De groepen houden we klein zodat er genoeg ruimte is voor individuele coaching. We verwachten al wel dat je een theoretische basis hebt aangezien er tijdens deze opleiding weinig theorie wordt gegeven, de focus ligt echt op het lesgeven zelf. Denk bij een theoretische basis bijvoorbeeld aan De Gaus Academie, O&O of Dogvision (andere opleidingen zijn ook mogelijk, informeer even bij ons als je het niet zeker weet). Let op, je hoeft niet alle modules te hebben afgerond voordat je kunt starten met de praktijkopleiding. Heb je andere ervaringen of heb je een opleiding gedaan bij een door ons niet genoemd instituut, mail ons dan even wat je precies hebt gedaan, dan checken wij of dat ook voldoende is om mee te doen met de opleiding. Heb je interesse, vragen of wil je inschrijven? Stuur dan een email naar info@hondenschooldegabber.nl, contactpersoon: Giulia Zonneveld.

Wilt u meer informatie?

06 - 520 12 120 info@hondenschooldegabber.nl

Trainingslocatie/afhaaladres:
Spaarndammerdijk 316 C, Amsterdam

Postadres:
Apollolaan 50, 1511 DE, Oostzaan

Contactformulier
© Hondenschool De Gabber 2021
Ontwikkeld door Convident