06 25 21 66 35
info@hondenschooldegabber.nl

Kennisbank

article-image

Hoe leer je je hond WACHTEN?

Een belangrijke commando om je hond aan te leren is te wachten. In veel situaties zul je dit tegenkomen bijvoorbeeld bij het oversteken. Maar hoe je leer je je hond om te wachten? Je leest het in deze blog.

article-image

Hoe leer je je hond ZITTEN?

Een belangrijke commando om je hond aan te leren is te zitten. In veel situaties zul je dit tegenkomen bijvoorbeeld bij het oversteken. Daarnaast vormt het aanleren van dit commando een goede basis voor verdere oefeningen. Maar hoe je leer je je hond dit aan? Je leert het in deze blog.

article-image

Hoe leer je je hond HIERKOMEN?

Een belangrijke commando om je hond aan te leren is hierkomen. In veel situaties zul je dit tegenkomen. Maar hoe je leer je je hond dit aan? Je leert het in deze blog. Ook kun je je inschrijven voor onze cursus: Hierkomen.

article-image

Hoe leer je je hond LOS?

Soms wil je liever niet dat jouw hond iets vast bijt en vasthoudt. Een belangrijke commando om je hond aan te leren is LOS. In veel situaties zul je dit tegenkomen, maar hoe leer je je hond dit aan? We vertellen het in deze blog.

article-image

Hoe leer je je hond LIG?

Een belangrijke commando om je hond aan te leren is te liggen. In veel situaties zul je dit tegenkomen, bijvoorbeeld bij het uitrusten. Daarnaast vormt het aanleren van dit commando een goede basis voor verdere oefeningen. Maar hoe leer je je hond dit aan? We leggen het uit in deze blog.

article-image

Hoe leer je je hond POOT?

Je hond leren een poot te geven is een leuke commando die iedereen wel kent. Toch is deze commando niet direct een handeling die je hond kan. In dit artikel leren we je de stappen voor het aanleren van commando poot. Let op, voor deze oefening moet je hond kunnen zitten.

article-image

Hoe leer je je hond PANG?

Met een gebaar en het woord 'pang' je hond dood laten lijken? Je hond commando PANG leren is een leuk trucje voor de fun. Toch is deze commando niet direct een handeling die je hond kan. In dit artikel leren we je de stappen voor het aanleren van commando PANG. Let op, voor deze oefening moet je hond kunnen liggen.

article-image

Hoe leer je je hond WEAVE?

Je hond leren tussen je benen door te lopen? Met het commando WEAVE leren we dit de hond aan. Weave is niet een commando die een hond direct kan, in dit artikel leren we je daarom de stappen voor het aanleren van commando WEAVE.

Wilt u meer informatie?

06 25 21 66 35 info@hondenschooldegabber.nl

Trainingslocaties:
Spaarndammerdijk 316 C, Amsterdam
Ringvaartdijk 21, Amsterdam

Postadres:
Purmerdijk 5, 1446 RJ, Purmerend

Contactformulier
© Hondenschool De Gabber 2024
Ontwikkeld door Convident