06 25 21 66 35
info@hondenschooldegabber.nl

Deskundige instructeur Joke Noordermeer

Joke is opgegroeid op een boerderij en heeft altijd dieren om haar heen gehad, daardoor werd werken met dieren een logische keus. Joke is sinds 2002 werkzaam als paraveterinair op verschillende afdelingen bij het Medisch Centrum voor Dieren in Amsterdam. In deze periode heeft zij ook de opleiding tot huisdier gedrag adviseur afgerond bij Tinley. Altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging begon zij in 2015 aan de stage bij de Gabber en rondde de opleiding tot kynologisch instructeur af in 2016. Omdat Joke graag uitdagingen blijft opzoeken heeft zij in 2022 twee speurhonden instructie opleidingen afgerond.

Zelf heeft zij een Parson Russell Terriër, geboren op 18-6-18 die luistert naar de naam Finnley een enthousiaste speurneus. Alleen ga je sneller maar samen met je hond is het veel leuker!

Uitspraak Joke: “Het enthousiasme waarmee het ‘Gabber-Team’ bezig is met lesgeven had me al meteen te pakken, het is net een virus, je komt er niet meer vanaf. De combinatie van paraveterinair en kynologisch instructrice noem ik het beste van twee werelden samenvoegen, dat maakt beide leuk. Ik vind het belangrijk dat mensen kunnen genieten van hun hond, van pup tot senior, en daar een bijdrage aan te mogen leveren is fijn.”

Een les met het ‘Gabber-Team’ meemaken? Schrijf je in voor een cursus!

Wilt u meer informatie?

06 25 21 66 35 info@hondenschooldegabber.nl

Trainingslocaties:
Spaarndammerdijk 316 C, Amsterdam
Ringvaartdijk 21, Amsterdam

Postadres:
Purmerdijk 5, 1446 RJ, Purmerend

Contactformulier
© Hondenschool De Gabber 2023
Ontwikkeld door Convident