06 25 21 66 35
info@hondenschooldegabber.nl

Manager + deskundige instructeur Anna Verkerk

Ondanks dat Anna altijd is opgegroeid met honden had ze niet het idee dat ze zelf ooit een hond zou willen. Tot ze in 2017 op een reis door Noord- en Zuid-Amerika een hond tegen kwam waar ze op slag verliefd op werd; Mex, vernoemd naar het land waar Mex vandaan kwam. Ze raakte steeds meer geïnteresseerd in honden en hun gedrag en thuis aangekomen is ze gelijk behendigheid gaan doen bij De Gabber. Het hek was van de dam en in 2019 heeft Anna de cursus Kynologisch Instructeur gevolgd bij de Martin Gaus Academie. 

Inmiddels is Anna helemaal ondergedompeld in honden en hun gedrag. Ze geeft bij De Gabber puppycursus, basiscursus, behendigheid, funcursus, privéles en vervolg. Daarnaast houdt ze zich voornamelijk bezig met het inplannen van de lessen en het beantwoorden van de vragen van cursisten per mail. In 2020 heeft ze Fink aan haar familie toegevoegd. Een echte fanatiekeling waarmee ze veel hoopt te bereiken binnen de behendigheid. 

Anna: “het mooiste aan werken bij De Gabber is dat ik elke dag vol plezier kan doen waar mijn passie ligt. Zowel tegenover de honden als binnen het team hangt er altijd een positieve sfeer. Door op een andere manier naar honden en hun gedrag te kijken, kan er zoveel meer gedaan worden dan je van tevoren voor mogelijk houdt.”

Opleidingen:
Martin Gaus Academie – Kynologisch instructeur 2019
Martin Gaus Academie – Puppyspecialisatie 2021
DogsTalk Pro – Concept Training 2021
Julie Naismith – Separation Anxiety Pro 2022 (in opleiding)

Workshops o.a.:
Sam Turner – Pubers & hormonen 2021
Edgar vd Kamp – Emoties bij honden 2022
Argos Scent Work – Feiten & Fabels over speuren 2022

Wilt u meer informatie?

06 25 21 66 35 info@hondenschooldegabber.nl

Trainingslocaties:
Spaarndammerdijk 316 C, Amsterdam
Ringvaartdijk 21, Amsterdam

Postadres:
Purmerdijk 5, 1446 RJ, Purmerend

Contactformulier
© Hondenschool De Gabber 2024
Ontwikkeld door Convident