06 25 21 66 35
info@hondenschooldegabber.nl

Hondenschool Purmerend

De leukste hondenschool nabij Purmerend

In 2008 is Olivier Wiegman Hondenschool ‘De Gabber’ gestart. Al snel groeide het team van instructeurs en het aantal cursisten en na een jaar of vijf is hij de hondenschool samen gaan runnen met zijn vrouw Giulia Zonneveld. Inmiddels hebben zij een groot team van enthousiaste en gediplomeerde instructeurs en biedt hondenschool ‘De Gabber’ een groot aanbod aan cursussen aan. Vanaf pup tot een gehoorzame en gezellige huishond, maar ook probleemgedrag wordt getraind en er is een scala aan hondensporten en cursussen die je samen met je viervoeter kunt gaan doen. Alle trainingen zijn uitsluitend positief en fysieke correcties en slipkettingen zijn dan ook uit den boze. Het gaat bij Hondenschool ‘De Gabber’ om een goede en constructieve samenwerking waarbij plezier voor zowel baas als viervoeter bovenaan staan!

Hondenschool ‘De Gabber’ is slechts 20 minuten rijden vanaf Purmerend!

Contact
Hondenschool de Gabber Amstelveen
Puppycursus

Puppycursus

Ben je onlangs trotse eigenaar geworden van een pup, of denk je aan uitbreiding van je huidige gezin? Dan ben je bij Hondenschool ‘De Gabber’ aan het juiste adres. Wij hebben een puppy-socialisatie cursus van vier lessen waar je met je pup aan mee kunt doen. We hebben voor het volgen van de puppycursus nooit een wachtlijst, de socialisatiefase is namelijk erg belangrijk en duurt niet lang. Tussen de 7 en 12 weken is een pup erg bezig met de socialisatie van zijn omgeving, daarom is dit ook de beste tijd om zo snel mogelijk leuke, verschillende en uitdagende situaties op te zoeken. Alle oefeningen worden aangepast op de leeftijd van de pups, ze zijn dus niet te moeilijk, maar de pups worden al wel fysiek en vooral mentaal uitgedaagd. Er komende verschillende thema’s zoals zelfbeheersing, hierkomen en spelen aan bod en er wordt voor de eigenaar al veel uitleg gegeven over zindelijkheid, bijtgedrag en het netjes lopen aan de riem. Een uitgebreide cursus waar zowel eigenaar als pup veel baat bij hebben.

Meer informatie over de puppycursus

Basiscursus

Iedere maand start er bij Hondenschool ‘De Gabber’ een basiscursus. Deze cursus is geschikt voor jonge honden die ouder zijn dan 12 weken, maar ook voor honden die al wat ouder zijn en uit het buitenland of uit het asiel komen. Het is een uitgebreide cursus van 11 lessen (elke week heb je drie keer les, dus de cursus duurt slechts ongeveer een maand) waarbij zowel theorie als praktijk wordt gegeven. In de praktijk gaat het om de juiste klik tussen eigenaar en hond en komen oefeningen als netjes aan de riem lopen, hierkomen, zitten/liggen, blijven en aandacht hebben voor de baas aan bod. In de theorie krijgen alle eigenaren en opvoeders van de hond uitleg over hondengedrag en hondencommunicatie en leer je de beginselen over het trainen van een hond. Wij zijn er van overtuigd dat wanneer je als eigenaar meer kennis hebt over honden, dit de praktijk alleen maar ten goede komt! Alles voor een goede en positieve basis waar zowel hond als eigenaar de rest van hun leven plezier van hebben.

Meer informatie
hondenschool
hondencursus

Behendigheid/ Agility

Bij Hondenschool ‘De Gabber’ is een van de sporten waar je met je viervoeter aan mee kunt doen: ‘behendigheid’, ook wel ‘agility’ genoemd. Bij deze sport staat samenwerking en plezier tussen baas en hond centraal. De hond moet een reeks aan toestellen (denk hierbij aan sprongen, tunnels, raakvlakken en slalommen) zo snel mogelijk en foutloos nemen en de eigenaar, ook wel handler genoemd, begeleidt de hond bij het nemen van de juiste route. Je bent dus als handler ook actief in deze sport. Hoe actief, dat bepaal je zelf, want je kunt bij Hondenschool ‘De Gabber’ zowel op amateur/hobby niveau trainen, als meelopen in een van de wedstrijdgroepen. Ook bij de behendigheid staat bij ons een positieve benadering en plezier bovenaan!

Meer cursussen rondom Purmerend

Naast puppy- en gehoorzaamheidstraining biedt Hondenschool ‘De Gabber’ ook een verscheidenheid aan cursussen aan. Denk hierbij aan behendigheid, speuren, funcursussen, obedience en verschillende workshops waarbij je kunt kiezen voor thema’s als ‘niet trekken aan de riem’, ‘niet opspringen’, ‘niet najagen’ en ‘terrastraining’. Een gezellige hondenschool in Amsterdam waar gediplomeerde instructeurs met veel enthousiasme en aandacht lesgeven aan jou en je viervoeter. Wil je graag meedoen aan een van de trainingen of heb je een vraag aan ons? Dan mag je altijd even een mailtje sturen of neem eens een kijkje op onze website. Tot snel!

Wilt u meer informatie?

06 25 21 66 35 info@hondenschooldegabber.nl

Trainingslocaties:
Spaarndammerdijk 316 C, Amsterdam
Ringvaartdijk 21, Amsterdam

Postadres:
Purmerdijk 5, 1446 RJ, Purmerend

Contactformulier
© Hondenschool De Gabber 2024
Ontwikkeld door Convident