06 25 21 66 35
info@hondenschooldegabber.nl

Hondenschool De Rijp

Op zoek naar een hondenschool dichtbij De Rijp? Bij Hondenschool De Gabber zijn de deuren voor u altijd geopend. Wij hebben een groot aanbod aan cursussen en workshops voor jou en je hond. In 2008 hebben wij de deuren geopend van onze hondenschool en hebben sindsdien een groot team opgebouwd met gediplomeerde instructeur. Op een speelse en positieve manier gaan we aan de slag met het trainen van jouw hond. Om jouw hond de beste training te kunnen blijven geven, is het belangrijk dat ook onze kennis up-to-date is. Daarom zorgen wij ervoor dat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen. Enthousiast geworden? Neem dan contact met ons op of bekijk onze cursussen en workshops.

Contact
Hondenschool de Gabber bruine hond
Puppycursus

Puppycursus De Rijp

Een puppycursus volgen dichtbij De Rijp? Bij Hondenschool ‘De Gabber’ hebben wij hier ons eigen programma voor ontworpen. Bij ons zien we de puppycursus meer als een socialisatiecursus. In een programma van 4 lessen van circa 60 minuten gaat jouw pup van alles doen. Je pup begint de cursus altijd lekker rustig en hij zal altijd even spelen met een speelmaatje. De puppycursus is bedoeld voor puppy’s tussen de 7 en 12 weken. Je puppy zit dan in de socialisatiefase. Dit is dan ook het beste moment om leuke, verschillende en uitdagende situaties op te zoeken. Tijdens de oefeningen komen verschillende thema’s aan bod zoals zelfbeheersing, hierkomen en spelen.

Je zult gelijk aan het werk gezet worden. Je zult de verschillende onderwerpen toepassen in de praktijk, en we hebben bij een van de lessen een uitdagend puppy-parcours uitgezet! Ook zullen we een begin maken aan de commando’s ‘zit’, ‘hier’ en ‘aandacht hebben voor de baas’. De puppycursus van Hondenschool ‘De Gabber’ is positief en speels vormgegeven. Oftewel, de ultieme start voor jou en je pup.

Meer informatie over de puppycursus

Hondencursus De Rijp

Hondenschool De Gabber biedt een breed scala aan hondencursussen nabij De Rijp. Deze lopen uiteen van een basiscursus tot een behendigheidscursus. De cursus die past bij jou en je hond is afhankelijk van zijn leeftijd, niveau en gedrag. Heb je bijvoorbeeld een viervoeter die de basis commando’s nog moet leren en ouder is dan 12 weken? Dan is de basiscursus wellicht iets voor jou. Wanneer je hond al wat verder is, kan de behendigheidscursus perfect bij jullie passen. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste cursus? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag bij het kiezen van de meest passende optie. Eén ding staat in elk geval vast bij al onze hondencursussen: je hond zal samen met andere hondjes op een speelse manier veel nieuwe dingen leren.

Honden workshops De Rijp

Naast alle cursussen bieden wij ook vele leuke workshops aan. Hierin gaan we in een dag(deel) bezig om bepaald gedrag aan- of juist af te leren. Workshops om bepaald gedrag af te leren zijn de thema workshops najagen voorkomen en opspringen voorkomen. Een workshop om bepaald gedrag of een skill aan te leren is de workshop speuren. Op onze workshoppagina vind je een overzicht van al onze honden workshops.

Contact
hondenschool

Wilt u meer informatie?

06 25 21 66 35 info@hondenschooldegabber.nl

Trainingslocaties:
Spaarndammerdijk 316 C, Amsterdam
Ringvaartdijk 21, Amsterdam

Postadres:
Purmerdijk 5, 1446 RJ, Purmerend

Contactformulier
© Hondenschool De Gabber 2024
Ontwikkeld door Convident