06 25 21 66 35
info@hondenschooldegabber.nl

Hondenschool Amsterdam Zuidoost

Hondenschool Amsterdam-Zuidoost

Opzoek naar een hondenschool nabij Amsterdam-Zuidoost? Dan bent u bij hondenschool de Gabber aan het juiste adres! Bij deze hondenschool op slechts 15 minuten rijden vanaf Amsterdam-Zuidoost helpen wij jouw viervoeter te socialiseren en nog veel meer! Onze gediplomeerde trainers zitten al jaren in het vak. Hierdoor is jouw hond altijd in goede handen. Net als voor jou hond, valt er ook voor ons altijd wat te leren. Daarom blijven wij onze kennis bijspijkeren en passen wij dit vervolgens toe in de praktijk. Op die manier wordt jouw hond opgeleid volgens de nieuwste inzichten op het gebied van hondentraining. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat de trainingen in een plezierige en leerzame omgeving plaatsvinden. Daarom maken wij tijdens de trainingen uitsluitend gebruik van een clicker als correctiemiddel. Andere correctiemiddelen als slipkettingen zijn bij ons dan strikt verboden. 

Hondenschool ‘De Gabber’ is slechts 15 minuten rijden vanaf Amsterdam-Zuidoost!

Contact
Puppycursus
hondencursus

Hondencursus Amsterdam-Zuidoost

Bij onze hondenschool nabij Amsterdam-Zuidoost bieden wij een tal van verschillende cursussen aan voor honden van verschillende niveau’s en leeftijden. Heb jij je gezin net uitgebreid met een pup en wil je deze graag de basisprincipes bijleren en laten socialiseren? Dan sluit onze puppycursus perfect aan. tijdens deze laagdrempelige en speelse cursus, bestaande uit 4 lessen, leert jouw puppy de basiscommando’s en gaan we aan de slag met puppy parcours. Een ander belangrijk onderdeel van de cursus is socialisatie met andere honden. Terwijl je puppy met andere pups aan het spelen is leer je er zelf ook nog eens ontzettend veel. Zo praten wij je bij over zindelijkheidstraining en bijtgedrag. 

Meer informatie over de puppycursus

Heeft jouw pup er nog geen genoeg van? Of is jouw hond ouder dan 12 weken? Dan sluit de basiscursus perfect aan! Deze cursus nabij Amsterdam-Zuidoost bestaat uit 11 lessen waarbij theorie en praktijk gecombineerd worden. Tijdens de cursus gaan we in op lichaamstaal, communicatie, commando’s en is er ruimte om vragen te stellen. Naast deze basiscursussen bieden wij nog verschillende vervolgcursussen naar keuze aan. In deze cursussen wordt er dieper ingegaan op commando’s, maar gaan we bijvoorbeeld ook aan de slag met detective speuren of behendigheid. Neem eens een kijkje op onze cursuspagina voor alle mogelijkheden. Een hond is namelijk nooit uitgeleerd! Twijfel je nog welke hondencursus nabij Amsterdam-zuidoost het beste bij jouw hond past? Neem dan gerust contact met ons op! Samen kijken we dan naar welke cursus bij het niveau, de leeftijd en het gedrag van jouw hond past. 

Hondenworkshop Amsterdam-Zuidoost

Doe je liever een eendaagse workshop met je hond om bepaald gedrag aan- of juist af te leren? Dat kan bij Hondenschool de Gabber! Wij bieden hondenworkshops aan nabij Amsterdam-Zuidoost. Deze workshops variëren enorm. Zo bieden we thema workshops als opspringen voorkomen, niet trekken aan de riem en opjagen voorkomen waarin bepaald ongewenst gedrag afgeleerd wordt. Daarnaast bieden wij leerzame workshops voor een leuke dag met je viervoeter waarvan hij ook nog eens ontzettend veel van oppikt. Denk bijvoorbeeld aan de Workshop kind/hond of de workshop speuren. Bekijk onze cursuspagina voor een overzicht van alle hondenworkshops nabij Amsterdam-Zuidoost.

Meer informatie
hondenschool
hondencursus

Behendigheid/ Agility

Bij Hondenschool ‘De Gabber’ is een van de sporten waar je met je viervoeter aan mee kunt doen: ‘behendigheid’, ook wel ‘agility’ genoemd. Bij deze sport staat samenwerking en plezier tussen baas en hond centraal. De hond moet een reeks aan toestellen (denk hierbij aan sprongen, tunnels, raakvlakken en slalommen) zo snel mogelijk en foutloos nemen en de eigenaar, ook wel handler genoemd, begeleidt de hond bij het nemen van de juiste route. Je bent dus als handler ook actief in deze sport. Hoe actief, dat bepaal je zelf, want je kunt bij Hondenschool ‘De Gabber’ zowel op amateur/hobby niveau trainen, als meelopen in een van de wedstrijdgroepen. Ook bij de behendigheid staat bij ons een positieve benadering en plezier bovenaan!

Wilt u meer informatie?

06 25 21 66 35 info@hondenschooldegabber.nl

Trainingslocaties:
Spaarndammerdijk 316 C, Amsterdam
Ringvaartdijk 21, Amsterdam

Postadres:
Purmerdijk 5, 1446 RJ, Purmerend

Contactformulier
© Hondenschool De Gabber 2024
Ontwikkeld door Convident