06 25 21 66 35
info@hondenschooldegabber.nl

Hondenschool Amsterdam-Osdorp

Ben je opzoek naar een hondenschool nabij Amsterdam-Osdorp? Meld je dan gauw aan voor een hondencursus bij Hondenschool de Gabber. Deze vind je op slechts een kwartiertje rijden van Amsterdam-Osdorp. Hier helpen wij jouw hond op een speelse wijze tijdens de hondentrainingen te socialiseren. Daarnaast steken jullie enorm veel op van alle oefeningen die we in groepsverband uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan het opvolgen van commando’s of handige theorielessen voor jezelf. Doordat wij met gediplomeerde trainers werken is jouw hond altijd in goede handen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat onze vakmensen altijd nieuwe kennis bijspijkeren waardoor jouw hond opgeleid wordt volgens de nieuwste inzichten op het gebied van hondentraining. Om een plezierige en veilige sfeer voor mens en hond te creëren maakt onze hondenschool, nabij Amsterdam-Osdorp, tijdens de trainingen enkel gebruik van een clicker als correctiemiddel. Wij zijn dan ook streng tegen andere correctiemiddelen als slipkettingen.

Contact
hondenschool amsterdam osdorp
hondencursus

Hondencursus Amsterdam-Osdorp

Bij Hondenschool de Gabber kunnen jij en je hond terecht voor verschillende hondencursussen nabij Amsterdam-Osdorp. Deze cursussen zijn volledig afgestemd op de leeftijd en het niveau van jouw hond. Zo bieden wij puppy– en basiscursussen voor jonge honden die nog veel kunnen leren. Liever allebei de cursussen volgen, zodat jouw viervoeter straks uitstekend naar jou luistert en ook nog eens allerlei commando’s op kan volgen? Dat kan! Met het puppy en basis combipakket ben je binnen 15 lessen al klaar!

Meer informatie over de puppycursus

Vervolg hondencursussen

Ook honden die de basisvaardigheden al onder de knie hebben kunnen bij onze hondenschool nabij Amsterdam-Osdorp terecht. Dit kan voor bijvoorbeeld de vervolgcursussen of een cursus omtrent het thema detective speuren, behendigheid of obedience. In deze cursussen halen we op een speelse wijze nog meer uit de kennis, vaardigheden en talenten van jouw hond. Zo hoeft hij zich nooit te vervelen en kan hij goed zijn energie kwijt. Dit is bij veel rassen namelijk erg belangrijk. Zelf hoef je overigens ook niet stil te zitten. Doordat wij jou meenemen in de trainingen versterkt de band tussen jullie beide ook nog eens enorm. Tenslotte ben jij degene die ook na de cursussen door zal gaan met het oefenen en bijhouden van de geleerde vaardigheden.

Honden Workshop Amsterdam-Osdorp

Ook biedt onze hondenschool hondenworkshops aan. Hierin gaan we in een dag(deel) aan de slag om bepaald gedrag aan- of juist af te leren. Deze workshops lopen enorm uiteen. Vertoond jouw hond bijvoorbeeld gedrag wat jij liever niet ziet? Dan kunnen thema workshops als opspringen voorkomen, niet trekken aan de riem en opjagen voorkomen een uitkomst zijn. Bekijk onze workshopspagina voor een overzicht van alle hondenworkshops.

Contact
hondenschool

Wilt u meer informatie?

06 25 21 66 35 info@hondenschooldegabber.nl

Trainingslocaties:
Spaarndammerdijk 316 C, Amsterdam
Ringvaartdijk 21, Amsterdam

Postadres:
Purmerdijk 5, 1446 RJ, Purmerend

Contactformulier
© Hondenschool De Gabber 2024
Ontwikkeld door Convident