06 25 21 66 35
info@hondenschooldegabber.nl

Hondenschool Amsterdam-Oost

Bent u op zoek naar een hondenschool in de buurt van Amsterdam-Oost? Bij Hondenschool De Gabber bent u meer dan welkom. Wij hebben een groot aanbod aan cursussen en workshops voor jou en je hond. In 2008 zijn we begonnen met onze hondenschool en hebben een groot team opgebouwd met gediplomeerde instructeurs. Op een speelse en leuke manier gaan we aan de slag met het trainen van jouw hond. Voor ons is er ook altijd wat leren. Daarom zorgen wij ervoor dat onze kennis altijd up-to-date is en dat we op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen. Alles om onze trainingen zo goed mogelijk te houden. Enthousiast geworden? Neem dan contact met ons op of bekijk onze cursussen.

Contact
Hondenschool de Gabber bruine hond
hondencursus

Hondencursus Amsterdam-Oost

Hondenschool De Gabber is een hondenschool voor iedereen. Wij bieden cursussen die geschikt zijn voor honden van alle leeftijden. De cursussen lopen uiteen van puppycursus tot een basiscursus en van een cursus hierkomen tot een cursus behendigheid. Al onze cursussen worden uitsluitend gegeven door gediplomeerde instructeurs. Plezier en het versterken van de band tussen jou en je hond staat bij elke cursus op de eerste plaats. Wij vinden het dan ook erg belangrijk dat de honden op een positieve manier getraind worden, daarom zijn slipkettingen en andere correctiemiddelen bij ons verboden. Tijdens onze cursussen gebruiken wij als hulpmiddel de ‘clicker’.

Meer informatie over onze cursussen

Onze workshops

Naast de cursussen hebben we ook verschillende workshops waaraan je kan deelnemen. Het aanbod in workshops is zeer divers. Een aantal workshops zijn bedoeld om bepaald gedrag te voorkomen zoals de workshops opspringen voorkomen of najagen voorkomen. Andere workshops zijn bedoeld om een bepaalde skill aan te leren zoals de workshop speuren. Al onze workshops hebben 1 les waarin we intensief bezig gaan.

Puppycursus Amsterdam-Oost

Bent u net in het bezit van een pup of denk je erover om je gezin uit te breiden met een pup? Dan is het een leuk idee om aan te sluiten bij onze puppycursus. De cursus is geschikt voor puppy’s tussen de 7 en 11 weken. In deze periode is een pup veel bezig met socialiseren. Dit is een belangrijke fase in de opvoeding van een pup. Om die reden hebben we geen wachtlijsten voor de puppycursus. Elke zaterdag hebben we een puppycursus op het programma staan. Ons programma duurt 4 lessen waarin op een leuke en speelse manier onderwerpen worden behandeld als bijtgedrag, zindelijkheidstraining, zelfbeheersing etc. Kortom een uitgebreide cursus waar zowel eigenaar als pup veel van kunnen leren. De oefeningen zijn afgestemd op de leeftijd van de pup en zijn niet moeilijk, maar zorgen wel voor uitdaging op fysiek en mentaal vlak. 

Contact
puppy

Wilt u meer informatie?

06 25 21 66 35 info@hondenschooldegabber.nl

Trainingslocaties:
Spaarndammerdijk 316 C, Amsterdam
Ringvaartdijk 21, Amsterdam

Postadres:
Purmerdijk 5, 1446 RJ, Purmerend

Contactformulier
© Hondenschool De Gabber 2024
Ontwikkeld door Convident