06 25 21 66 35
info@hondenschooldegabber.nl

Hondenschool Amsterdam-Noord

Op zoek naar een hondenschool nabij Amsterdam-Noord? Dan is Hondenschool de Gabber de perfecte optie voor jou en je hond. Op slechts een kwartier rijden vanaf Amsterdam-Noord vind je onze hondenschool. Hier bieden wij sinds 2008 leerzame en vooral leuke honden cursussen, workshops en privélessen. Dit alles doen wij met ons team van gediplomeerde instructeurs. Samen gaan we op een speelse manier aan de slag met het trainen van jouw hond. Een plezierige, leerzame en veilige omgeving om in te leren staat bij onze hondenschool nabij Amsterdam-Noord op de eerste plaats!

Contact
Hondenschool Amsterdam- Noord
hondencursus

Hondencursus Amsterdam-Noord

Hondenschool de Gabber biedt verschillende hondencursussen nabij Amsterdam-Noord. Deze lopen uit van een puppycursus tot een cursus detectie speuren. Het type cursus dat bij jou en je viervoeter past is geheel afhankelijk van zijn leeftijd, niveau en gedrag. Heb jij bijvoorbeeld een pup die de basis commando’s en socialisatie met andere honden nog moet leren? Of is jouw hond al ouder dan 12 weken maar wil jij hem verder trainen in lichaamstaal en communicatie in onze basiscursus? Wij helpen je graag bij het uitkiezen van de meest passende optie. Een ding staat in ieder geval bij al onze hondencursussen in Amsterdam-Noord vast: je hond zal samen met soortgenootjes op een speelse manier veel nieuwe dingen leren.

Meer informatie over de puppycursus

Vervolg hondencursussen

Nog niet uitgeleerd? Dan biedt onze hondenschool ook nog verschillende vervolg- en specifieke hondencursussen. In vervolg 1 en vervolg 2 gaan we bijvoorbeeld verder aan de slag met gehoorzaamheidsoefeningen, kunstjes en zelfs hulphond oefeningen. Vervolgens gaan we de cursussen behendigheid, detectie speuren of obedience aan de slag met specifieke oefeningen binnen deze thema’s. Benieuwd? Bekijk dan snel ons hondencursusaanbod voor alle mogelijkheden.

Honden Workshops en privélessen

Ook is het mogelijk om bij onze hondenschool nabij Amsterdam-Noord een hond workshop te volgen. In plaats van een meerdaagse cursus ga je tijdens een hondenworkshop een dag(deel) aan de slag binnen een bepaald thema. Denk aan een workshop speuren of opspringen voorkomen. tijdens deze workshops leer je handige tips waar je thuis direct mee aan de slag kunt gaan. 

Doet specifiek onwenselijk gedrag zich voor, of gaat jouw hond niet goed samen met zijn soortgenootjes? Daarvoor bieden wij privélessen en interne trainingen aan. Op die manier krijgt hij toch de aandacht die hij zo nodig heeft. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

Contact
hondenschool

Wilt u meer informatie?

06 25 21 66 35 info@hondenschooldegabber.nl

Trainingslocaties:
Spaarndammerdijk 316 C, Amsterdam
Ringvaartdijk 21, Amsterdam

Postadres:
Purmerdijk 5, 1446 RJ, Purmerend

Contactformulier
© Hondenschool De Gabber 2024
Ontwikkeld door Convident