06 25 21 66 35
info@hondenschooldegabber.nl

Hondenschool Amstelveen

De leukste hondenschool nabij Amstelveen

Hondenschool ‘De Gabber’ is per 2008 opgericht door Olivier Wiegman. Hondenschool ‘De Gabber’ gevestigd aan de Spaarndammerdijk 316C te Amsterdam en ligt slechts 20 minuten verwijderd van Amstelveen. Tegenwoordig runt hij Hondenschool ‘De Gabber’ samen met zijn vrouw, Giulia Zonneveld. Door de jaren heen hebben Giulia en Olivier een groot team aan opgeleide instructeurs om zich heen verzameld. Hierdoor krijgt jouw viervoeter altijd les van gediplomeerde trainers die continue bezig zijn met het verbreden van hun eigen kennis. De instructeurs waarmee wij samenwerken, werken met de nieuwste inzichten op het gebied van hondentraining.

Honden en puppy’s worden bij ons uitsluitend positief getraind. Hiervoor maken wij gebruik van de ‘clicker’. Correctiemiddelen zoals de slipketting zijn bij ons strikt verboden.

Hondenschool De Gabber is slechts een kleine 20 minuten rijden vanaf Amstelveen.

Contact
Hondenschool de Gabber Amstelveen
Puppycursus

Puppycursus nabij Amstelveen

Een puppycursus volgen dichtbij Amstelveen? Bij Hondenschool ‘De Gabber’ hebben wij hier ons eigen programma voor ontworpen. Wij noemen de puppycursus dan ook wel een socialisatiecursus. In een programma van 4 lessen van circa 60 minuten gaat jouw pup van alles doen. Je pup begint de cursus altijd lekker rustig, en hij zal altijd even spelen met een speelmaatje. Tijdens het spelen vertelt de instructeur van alles over onder andere het bijtgedrag en en de zindelijkheidstraining. In de lessen die volgen zullen er andere onderwerpen aan bod komen zoals: zelfbeheersing, verzorging en hoe te spelen met de pup.

Je zult gelijk aan het werk gezet worden. Je zult de verschillende onderwerpen toepassen in de praktijk, en we hebben bij een van de lessen een uitdagend puppy-parcours uitgezet! Ook zullen we een begin maken aan de commando’s ‘zit’, ‘hier’ en ‘aandacht hebben voor de baas’. De puppycursus van Hondenschool ‘De Gabber’ is positief en speels vormgegeven. Oftewel, de ultieme start voor jou en je pup.

Kom meer te weten over de puppycursus

Basiscursus nabij Amstelveen

Maandelijks start bij ons de ’basiscursus’. Deze cursus bestaat uit 11 bijeenkomsten en er zal driemaal per week een lesdag plaatsvinden. Dit is vrij regelmatig en intensief, echter doen we dit met opzet. Door meerdere malen per week een lesdag te laten plaatsvinden kan er snel bijgestuurd worden waar nodig. Doordat er minder dagen tussen de cursusdagen zit, zal je hond ook sneller de ‘stof’ oppakken en zal er een brede basis worden gelegd voor de rest van het hondenleven.
Deze cursus is geschikt voor jonge honden en voor honden uit bijvoorbeeld het buitenland of uit het asiel, het is daarbij niet erg als de hond al wat ouder is.

Meer informatie
twee honden
Behendigheid

Behendigheid nabij Amstelveen

Tijdens de cursus behendigheid leren we jou hoe je je hond het beste kunt begeleiden in een sportief parcours van hindernissen die de hond zo snel mogelijk en foutloos moet afleggen. Het is wel handig dat je hond al enigszins luistert aangezien de meeste oefeningen los van de lijn zijn. Je hond zal tijdens deze cursusreeks de hindernissen zo zelfstandig mogelijk nemen, je moet dus zelf wel rennen, maar je hoeft de hindernissen zelf niet te nemen. Tijdens de cursus behendigheid zullen de volgende hindernissen voorkomen: verschillende soorten sprongen, tunnels, slalom tussen paaltjes, de kattenloop, de schutting en de wip. Deze cursus versterkt de onderlinge band tussen jou en je viervoeter en kan op zowel amateur als wedstrijdniveau bij ons beoefend worden.

Meer over deze cursus

Meer cursussen rondom Amstelveen

Hondenschool ‘De Gabber’ biedt verschillende cursussen aan voor jou en je viervoeter, voor jong en oud(er). Daarnaast bieden wij ook verschillende workshops aan zoals: speuren, niet trekken aan de riem, een leuke kind-hond workshop, terrastraining en nog vele anderen. Heb je een vraag over een bepaalde cursus of workshop? Mail ons gerust of bekijk ons actuele aanbod op de website.

Wilt u meer informatie?

06 25 21 66 35 info@hondenschooldegabber.nl

Trainingslocaties:
Spaarndammerdijk 316 C, Amsterdam
Ringvaartdijk 21, Amsterdam

Postadres:
Purmerdijk 5, 1446 RJ, Purmerend

Contactformulier
© Hondenschool De Gabber 2024
Ontwikkeld door Convident