Het Gilde van Hondentrainers
Een Click met je hond


Trainingslocatie: Spaarndammerdijk 316 C, Amsterdam
Postadres: Apollolaan 50, 1511 DE, Oostzaan
bel 06 248 17 967 of mail naar info@hondenschooldegabber.nl

Fun cursusBehendigheidRally-OHoopersBootcamp
Hondenschool de Gabber Agressie hond/hond
inschrijven
Algemene Voorwaarden
Download

Rally-O

Wil je op een vrolijke manier werken met je hond? Wil je spannende en afwisselende parcoursen lopen met je hond? Punten verzamelen om te promoveren, titels halen en tegelijk op een sportieve manier je prestaties met anderen vergelijken? Start dan vandaag nog met Rally-O, de hondensport waarbij je je hond mag aanmoedigen in de ring!

Bij Rally-O is het de bedoeling om met de hond al volgend een parcours te lopen. Dit parcours bestaat uit verschillende oefeningen. Een keurmeester ontwerpt dit parcours uit 50 beschreven oefeningen, en ieder parcours dat gelopen wordt is dus weer anders. Bij het behalen van minimaal 70 punten (van max. 100) heeft men een kwalificatie verdiend om te promoveren naar een hogere klasse.

Bij drie kwalificaties verdient men de betreffende titel en promoveert naar een hogere klasse. Rally-O proeven kunnen bestaan uit 1, 2 of 3 te lopen parcoursen. Je kunt inschrijven voor 1 parcours, maar ook voor 2 of 3 parcoursen.

Per evenement kun je maximaal 1 kwalificatie verdienen, maar als je aan het maximum aantal parcoursen meedoet dat georganiseerd wordt, loop je ook mee voor de prijzen. Alle deelnemers aan een proef ontvangen een certificaat. Als je een kwalificatie behaalt ontvang je daarnaast ook een vaantje. De prijzen op Rally-O wedstrijden bestaan uit rozetten voor de 1e t/m 4e plaats.

Natuurlijk hoef je niet mee te doen aan proeven en wedstrijden. Je bent uiteraard ook welkom als je gewoon lekker met je hond wilt trainen!!

Duur van de cursus

10 lessen, 1 maal per week

Voor welke honden

Alle honden die de vervolcursus I hebben afgerond.

Wanneer

Op maandagavond.

Kosten

140,00
10 praktijk lessen van 60 minuten

Punten van aandacht

Slipkettingen en flexilijnen zijn niet toegestaan. U dient bij de eerste les het vaccinatieboekje te tonen, zodat wij kunnen zien dat uw hond volgens voorschrift gevaccineerd is. Dit ter bescherming van uw hond en andere honden.

Benodigdheden

Een riem van ca. 1.80 (ook te koop op de hondenschool), geen flexilijn. Een gewone halsband of hondenhalster. Voldoende zeer kleine, lekkere en voor de hond interessant ruikende beloningsbrokjes. Poepzakjes.

Renske natuurlijke voeding
Dier en Zorg
Nylabone
Ropadog
Dogstar
© Copyright 2003-2019 Hondenschool de Gabber, niets van deze site mag worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt doormiddel van druk, fotografie, microfilm, internet of op welke wijze dan ook.
Top