Het Gilde van Hondentrainers
Een Click met je hond


Trainingslocatie: Spaarndammerdijk 316 C, Amsterdam
Postadres: Apollolaan 50, 1511 DE, Oostzaan
bel 06 248 17 967 of mail naar info@hondenschooldegabber.nl

Fun cursusBehendigheidRally-OHoopersBootcamp
Hondenschool de Gabber Agressie hond/hond
inschrijven
Algemene Voorwaarden
Download

Behendigheid

Behendigheid is geschikt voor elke hond, ongeacht het ras. Bij deze hondensport staat het contact tussen baas en hond centraal. Het recept: enthousiasme, lichaamsbeheersing, coördinatievermogen, snelheid en techniek. Behendigheid geeft veel plezier voor hond, baas en publiek! Tijdens de cursussen beginnen we met het aanleren van de toestellen en alle andere oefeningen die nodig en/of handig zijn om uw hond om te toveren tot een geweldige ’behendigheidshond’.

De toestellen die in de behendigheid worden gebruikt zijn sprongen, tunnels, een schutting, kattenloop, wip en slalom. We beschikken over een volledige wedstrijdbaan. In principe zijn de lessen in een reeks van 10 die iedere keer weer opnieuw begint, maar als jij en je hond het virus te pakken hebben, hoef je net als veel van onze vaste behendigheids-cursisten nooit meer te stoppen met deze sport en kun je, als je dat leuk vindt, zelfs meedoen aan onze onderlinge Gabber-wedstrijd om de felbegeerde GabberCup!

Behendigheid voor gevorderden/wedstrijdloper

Ben jij al een gevorderde loper, of loop je al wedstrijden, dan kun je bij ons deelnemen aan een van de wedstrijdgroepen.
Hier kun je ook aan meedoen wanneer je hond nog niet zo ver is, maar je wel graag wedstrijden zou willen lopen of heel serieus wilt trainen.
Wil je graag meedoen in een van onze wedstrijdgroepen, stuur dan een mail met daarin informatie over jou en je hond en je wensen naar mailto:info@hondenschooldegabber.nl.

Duur van de cursus

per kwartaal, 1 maal per week

Voor welke honden

Alle honden, ongeacht voorgeschiedenis. Ook voor jonge honden en pups, de les wordt hierop aangepast

Wanneer

Naar keuze op:
Avond: Maandag, Dinsdag, Woensdag Donderdag tussen 19:15 en 21:30.
Ochtend: Maandag tussen 09:45 en 12:00.

Kosten

€ 160,00
per kwartaal, lessen van 60 minuten

Punten van aandacht

Slipkettingen en flexilijnen zijn niet toegestaan. U dient bij de eerste les het vaccinatieboekje te tonen, zodat wij kunnen zien dat uw hond volgens voorschrift gevaccineerd is. Dit ter bescherming van uw hond en andere honden.

Benodigdheden

Snoepjes en/of een speeltje voor je hond (het liefst een bal of trekspeeltje). Een riem van ca. 1.80 (ook te koop op de hondenschool), geen flexilijn. Een gewone halsband of hondenhalster. Voldoende zeer kleine, lekkere en voor de hond interessant ruikende beloningsbrokjes. Poepzakjes.

Renske natuurlijke voeding
Dier en Zorg
Nylabone
Ropadog
Dogstar
© Copyright 2003-2019 Hondenschool de Gabber, niets van deze site mag worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt doormiddel van druk, fotografie, microfilm, internet of op welke wijze dan ook.
Top