Het Gilde van Hondentrainers
Een Click met je hond


Trainingslocatie: Spaarndammerdijk 316 C, Amsterdam
Postadres: Apollolaan 50, 1511 DE, Oostzaan
bel 06 248 17 967 of mail naar info@hondenschooldegabber.nl

Puppycursusbasiscursuspuppycursus & basiscursus
Hondenschool de Gabber Agressie hond/hond
inschrijven
Algemene Voorwaarden
Download

Puppycursus

Vanaf het moment dat uw nieuwe pup bij u binnen stapt bent u verliefd op dat kleine knuffelbeertje. Daardoor kunt u de neiging hebben om ook ondeugend gedrag door de vingers te zien.
Pups tussen de 7 en 12 weken leren echter razendsnel, zelfs beter dan op latere leeftijd. Dit betekent dat uw pup ook ongewenst gedrag erg snel aan zal leren. Het is dus zaak om vanaf de start serieus om te gaan met het opvoeden van de pup en niet teveel toe te geven.
In deze fase is het ook belangrijk dat de pup went aan vreemde omgevingen, andere soorten honden en dieren, vreemde mensen, kinderen etc.

Oftewel aan alles wat hij in zijn toekomstige leven tegen gaat komen zodat hij de wereld niet angstig tegemoet hoeft te treden.
Vanaf zo’n 12 weken start alweer de volgende fase, de rangordefase. De pup kan u in deze fase behoorlijk uit gaan dagen. Dit gedrag kan zich laten zien ten opzichte van soortgenoten maar ook ten opzichte van zijn baas.
Doordat de levensfases elkaar snel opvolgen is het van belang dat u precies weet hoe u de pup dient te begeleiden.
Een pup opvoeden kost tijd en energie maar op het moment dat u weet wat u moet doen wordt de weg naar gehoorzaamheid erg leuk en krijgt u er in de toekomst ook heel veel voor terug.

Doel van de cursus: U leren om te gaan met uw pup zodat u kunt genieten en tegelijkertijd ook kunt opvoeden. We hebben een aantal onderwerpen die aan bod komen, van bijtgedrag tot zindelijkheidstraining en van verzorgende handelingen tot spelen. Alle zaken die van belang zijn bij de opvoeding van uw pup zullen wij behandelen. Uiteraard kunt u ook al uw vragen kwijt en beginnen we rustig aan met oefeningen als netjes aan de lijn lopen, zitten, liggen en hierkomen.

Duur van de cursus

4 praktijk/theorie lessen

Voor welke honden

Voor elke gezonde pup tussen zeven en twaalf weken, die volgens voorschrift
gevaccineerd is

Wanneer

Elke zaterdag, op diverse tijdstippen.
Er kan vrijwel iedere zaterdag gestart worden.
Voor pups hebben wij GEEN WACHTLIJST!

Kosten

€ 75,00
4 praktijk/theorie lessen
1 clicker
Puppypakket Het Gilde van Hondentrainers

Punten van aandacht

Slipkettingen en flexilijnen zijn niet toegestaan. U dient bij de eerste les het vaccinatieboekje te tonen, zodat wij kunnen zien dat uw hond volgens voorschrift gevaccineerd is. Dit ter bescherming van uw hond en andere honden.

Benodigdheden

Een riem van ca. 1.80 (ook te koop op de hondenschool), geen flexilijn. Een gewone halsband of hondenhalster. Voldoende zeer kleine, lekkere en voor de hond interessant ruikende beloningsbrokjes. Poepzakjes.

Renske natuurlijke voeding
Dier en Zorg
Nylabone
Ropadog
Dogstar
© Copyright 2003-2019 Hondenschool de Gabber, niets van deze site mag worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt doormiddel van druk, fotografie, microfilm, internet of op welke wijze dan ook.
Top