Het Gilde van Hondentrainers
Een Click met je hond


Trainingslocatie: Spaarndammerdijk 316 C, Amsterdam
Postadres: Apollolaan 50, 1511 DE, Oostzaan
bel 06 248 17 967 of mail naar info@hondenschooldegabber.nl

Puppycursusbasiscursuspuppycursus & basiscursus
Hondenschool de Gabber Agressie hond/hond
inschrijven
Algemene Voorwaarden
Download

Basiscursus

De basiscursus is de opstap naar onze andere cursussen.
Hierbij focussen wij ons vooral op u, u moet tenslotte de opvoeding van uw hond uitvoeren.
Gedurende 3,5 week traint u 3 keer per week zodat we de voortgang van u en uw hond goed in de gaten kunnen houden en vlot weer kunnen bijsturen als dat nodig is. In deze relatief korte periode zult u de verandering van uw hond zien en zult u ook steeds handiger worden in het oplossen van problemen of bedenken van nieuwe oefeningen.
Tijdens deze cursus kijken we goed naar het gedrag van uw hond, geen enkele hond is immers hetzelfde. Dit betekent dat we rekening moeten houden met de verschillende karakters om tot het beste resultaat te komen.

Elke les bestaat uit een deel theorie en een deel praktijk. Tijdens de theorie gaan we het hebben over trainingsmethodes, lichaamstaal, kind/hond, mentale stimulans etc.
Tevens kunt u uiteraard gedurende de lessen uw vragen kwijt en denken we mee over het oplossen van bepaalde problemen. Verder zullen er oefeningen worden voor gedaan met onze eigen honden of met honden uit de groep.

De commando’s die o.a. aan bod zullen komen zijn: zit, zit en wacht, hier, af, af en blijf, volgen, ”no”, ”luid” etc.
Het praktijkgedeelte is er voor bedoeld om het geleerde in praktijk te brengen, dus daar gaan we met de honden aan de slag.

U ontvangt bij deze cursus ook ons, 260 pagina’s tellende, eigen boek ’Een Click met je hond’. Dit kunt u gebruiken ter ondersteuning tijdens de cursus en als naslagwerk na afloop van de cursus.Boek Een click met je hond

Duur van de cursus

11 theorie/praktijk lessen in 3,5 week

Voor welke honden

Elke hond vanaf drie maanden oud (dus ook de oudere hond!), die volgens voorschrift is gevaccineerd.

Wanneer

Maandag, woensdag en vrijdag, naar keuze om 10.00 of 19.30 uur.
(De cursus duurt dus 3,5 week!)

Iedere maand starten we met een nieuwe basiscursus!

Kosten

€ 195,00
Introductieles
10 theorie/praktijk lessen van 1,5 uur
1 clicker
Het boek 'Een click met je hond'

Punten van aandacht

Slipkettingen en flexilijnen zijn niet toegestaan. U dient bij de eerste les het vaccinatieboekje te tonen, zodat wij kunnen zien dat uw hond volgens voorschrift gevaccineerd is. Dit ter bescherming van uw hond en andere honden.

Benodigdheden

Een riem van ca. 1.80 (ook te koop op de hondenschool), geen flexilijn. Een gewone halsband of hondenhalster. Voldoende zeer kleine, lekkere en voor de hond interessant ruikende beloningsbrokjes. Poepzakjes.

Renske natuurlijke voeding
Dier en Zorg
Nylabone
Ropadog
Dogstar
© Copyright 2003-2019 Hondenschool de Gabber, niets van deze site mag worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt doormiddel van druk, fotografie, microfilm, internet of op welke wijze dan ook.
Top