Het Gilde van Hondentrainers
Een Click met je hond


Trainingslocatie: Spaarndammerdijk 316 C, Amsterdam
Postadres: Apollolaan 50, 1511 DE, Oostzaan
bel 06 248 17 967 of mail naar info@hondenschooldegabber.nl

#
Hondenschool de Gabber Agressie hond/hond
inschrijven
Algemene Voorwaarden
Download

Kind/Hond

De kind/hond cursus is voor kinderen van 8 tot 12 jaar met hun eigen hond.
Tijdens de cursus leren de kinderen waar ze op moeten letten in de omgang met honden, zowel de eigen hond als vreemde honden.
Ze leren met behulp van een powerpoint-presentatie wat wel kan en wat beslist niet.
Daarnaast wordt er met de eigen hond geoefend.

Die training zal hoofdzakelijk bestaan uit gewone gehoorzaamheidsoefeningen en het aanleren van voor kinderen aansprekende trucjes met behulp van de clicker.
Dit is uiteraard enorm belangrijk voor de onderlinge band tussen kind en hond. Vooral de kunstjes die ze aanleren zijn luchtig maar zo leuk dat de hond hier snel aan mee
zal werken. Op deze manier ondervinden zowel hond als kind veel plezier en dat is waar de cursus om draait. Ze zullen respect voor elkaar krijgen en op deze manier als
vrienden door het leven stappen.
De laatste les zullen de kinderen laten zien wat ze allemaal met de hond kunnen en gaan we ook nog wat behendigheid met ze doen.

Van de hond wordt verwacht dat hij beschikt over een normale basisgehoorzaamheid en (heel belangrijk) dat hij sociaal is met andere honden.
U begrijpt dat we geen jonge kinderen op het veld kunnen zetten met honden die uitvallen of vechten met andere honden.

Kinderen zijn vaak hele goede trainers en ook erg gemotiveerd. Dus wilt u dat uw kind en hond de beste maatjes worden, kom dan naar de kind/hond cursus.

Duur van de cursus

5 lessen, 1 maal per week

Voor welke kinderen en welke honden

Kinderen van 8 tot 12 jaar oud.
Elke hond die de Basiscursus met goed gevolg heeft doorlopen

Wanneer

Naar keuze op:
woensdag middag,

Kosten

75,00
5 theorie/praktijk lessen van 60 minuten
bewijs van deelname

Punten van aandacht

Slipkettingen en flexilijnen zijn niet toegestaan. U dient bij de eerste les het vaccinatieboekje te tonen, zodat wij kunnen zien dat uw hond volgens voorschrift gevaccineerd is. Dit ter bescherming van uw hond en andere honden.

Benodigdheden

Een riem van ca. 1.80 (ook te koop op de hondenschool), geen flexilijn. Een gewone halsband of hondenhalster. Voldoende zeer kleine, lekkere en voor de hond interessant ruikende beloningsbrokjes. Poepzakjes.

Renske natuurlijke voeding
Dier en Zorg
Nylabone
Ropadog
Dogstar
© Copyright 2003-2019 Hondenschool de Gabber, niets van deze site mag worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt doormiddel van druk, fotografie, microfilm, internet of op welke wijze dan ook.
Top