Het Gilde van Hondentrainers
Een Click met je hond


Trainingslocatie: Spaarndammerdijk 316 C, Amsterdam
Postadres: Apollolaan 50, 1511 DE, Oostzaan
bel 06 248 17 967 of mail naar info@hondenschooldegabber.nl

inschrijven
Algemene Voorwaarden
Download

Interne training

Heeft u een hond die u graag voor een bepaalde tijd intern bij ons wil laten trainen, dan kan dat. De hond komt dan bij ons in huis. We bespreken eerst wat u graag zou willen dat de hond leert, hoe lang we denken dat we hiermee bezig zijn en of de doelen die u stelt haalbaar zijn op deze manier. Omdat de hond bij ons in huis komt en wij zelf ook onze eigen honden hebben, kunnen wij helaas geen honden met agressie op deze manier trainen. Deze interne training is bijvoorbeeld voor puppy’s/jonge honden, honden die overenthousiast reageren, honden die in hun huidige huiselijke situatie last hebben van rangorde problemen, etc.

Wanneer de hond weer terug naar huis gaat is het de bedoeling dat u weet hoe u de training voortzet, dan wel het juiste gedrag in stand houdt. We doen daarom na de periode van interne training nog twee keer een privéles bij ons op de hondenschool of bij u thuis om ervoor te zorgen dat u precies weet wat u moet doen. Ook kunt u hierin alle vragen of problemen die u heeft met ons bespreken. We doen natuurlijk onze uiterste best om tot het beste resultaat te komen, maar we kunnen vooraf geen beloftes maken over de gestelde doelen. Wel zullen we een realistisch beeld geven over wat we kunnen bereiken met de hond. Vooraf aan de interne training is het dus verstandig om elkaar al even gezien te hebben. Dit kan in een vrijblijvend gesprek bij ons op de hondenschool of bij ons thuis.

Duur van de cursus

Variabel

Voor welke honden

Alle honden m.u.v. agressieve honden

Kosten

95,00 per dag
Een afspraak vooraf (vrijblijvend)
een periode van interne training
twee vervolglessen met baas en hond (kosteloos)

Punten van aandacht

We kunnen geen beloftes maken over de gestelde doelen, wel kunnen we een realistisch beeld geven over wat wij denken dat we kunnen bereiken met de hond.

Renske natuurlijke voeding
Dier en Zorg
Nylabone
Ropadog
Dogstar
© Copyright 2003-2019 Hondenschool de Gabber, niets van deze site mag worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt doormiddel van druk, fotografie, microfilm, internet of op welke wijze dan ook.
Top