Het Gilde van Hondentrainers
Een Click met je hond


Trainingslocatie: Spaarndammerdijk 316 C, Amsterdam
Postadres: Apollolaan 50, 1511 DE, Oostzaan
bel 06 248 17 967 of mail naar info@hondenschooldegabber.nl

Vervolgcursus 1 Vervolgcursus 2 Sociale HuishondHierkomen Agressie hond/hondGolden Oldies
Hondenschool de Gabber Hierkomen
inschrijven
Algemene Voorwaarden
Download

Hierkomen

Een van de grootste frustraties van hondenbazen is een hond die niet komt als hij geroepen wordt. En er zijn nog al wat honden die op slag doof worden als het "koooom hiieeer" van hun baas klinkt. Het roepen krijgt een steeds dreigender karakter, de baas wordt steeds roder en uiteindelijk komt de stoom uit zijn oren terwijl hij staat te stampvoeten van woede. En de hond huppelt nog steeds vrolijk zijn rondjes, er wel voor zorgend net buiten bereik van zijn baas te blijven.

Het doel van deze cursus is om de hond nu echt goed te leren hier komen. Dit heeft onder andere te maken met prikkelbeheersing. De hond moet leren zich niet af te laten leiden door de prikkels om hem heen.

Hier zal veel aandacht aan besteed worden en natuurlijk zullen er situaties gecreerd worden die u ook op straat tegen komt.

De laatste twee lessen kunnen op een andere locatie plaatsvinden, een park of het Amsterdamse bos, de locatie is nader te bepalen. Dit is afhankelijk van het niveau van de groep!

Hier komen blijkt een van de moeilijkste commando's dus tips en trucs op dit vlak zijn vaak geen overbodige luxe. Deze cursus voorziet hier uiteraard in.

Duur van de cursus

8 lessen, 1 maal per week

Voor welke honden

Elke hond die de Basiscursus met goed gevolg heeft doorlopen

Wanneer

Zaterdag

Kosten

150,00
8 praktijk lessen van 60 minuten

Punten van aandacht

Slipkettingen en flexilijnen zijn niet toegestaan. U dient bij de eerste les het vaccinatieboekje te tonen, zodat wij kunnen zien dat uw hond volgens voorschrift gevaccineerd is. Dit ter bescherming van uw hond en andere honden.

Benodigdheden

Een riem van ca. 1.80 (ook te koop op de hondenschool), geen flexilijn. Een gewone halsband of hondenhalster. Voldoende zeer kleine, lekkere en voor de hond interessant ruikende beloningsbrokjes. Poepzakjes.

Renske natuurlijke voeding
Dier en Zorg
Nylabone
Ropadog
Dogstar
© Copyright 2003-2019 Hondenschool de Gabber, niets van deze site mag worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt doormiddel van druk, fotografie, microfilm, internet of op welke wijze dan ook.
Top