Het Gilde van Hondentrainers
Een Click met je hond


Trainingslocatie: Spaarndammerdijk 316 C, Amsterdam
Postadres: Apollolaan 50, 1511 DE, Oostzaan
bel 06 248 17 967 of mail naar info@hondenschooldegabber.nl

Vervolgcursus 1 Vervolgcursus 2 Sociale HuishondHierkomen Agressie hond/hondGolden Oldies
inschrijven
Algemene Voorwaarden
Download

Golden Oldies

Bewegen op maat is gezond, ook voor de oudere hond

Doel van de cursus
Pupjes zijn heel aandoenlijk, maar luisteren? Ho maar. Daarom gaan veel pup-eigenaren met hun pup naar de hondenschool voor een of meerdere cursussen. Maar de hond is niet ‘klaar’ na een paar cursussen. Opvoeden, luisteren, spelen, werken aan de onderlinge band, samen leuke dingen doen, samen sporten, het gaat een leven lang door. Telkens kunt u voor een nieuwe uitdaging komen te staan met uw hond. Deze Golden Oldies lessen zijn juist voor de uitdagingen van uw wat oudere trouwe vriend. Heeft u een volwassen of senior hond, dan kunnen deze lessen bijdragen aan de preventieve zorg en kennis voor als uw hond ouder wordt. Deze lessen zijn samengesteld door 2 kynologisch instructeurs met een (dier)medische achtergrond.

Aan de orde komen onderwerpen als: artrose en hoe daar mee om te gaan, slecht ziens en/of horen en hoe dan te communiceren, het herkennen van dementie, voeding, fysiotherapie, bewegen en sport op maat, wat kan mijn senior nog wel.

We gaan ook werken aan de band tussen u en uw hond, want iedereen wilt een fijne oude dag voor hun beste vriend.

Stuur bij interesse een mail met uw gegevens naar info@hondenschooldegabber.nl dan berichten wij u zodra we van start gaan.

Duur van de cursus

6 lessen waarvan 1/2 uur theorie met ruimte voor vragen en een 1/2 uur buiten aan het werk. Les 6 is sport op maat.
1 maal per week

Voor welke honden

Voor alle volwassen en oudere honden.

Wanneer

zaterdag.

Kosten

85,00
6 praktijk/theorie lessen van 60 minuten.

Punten van aandacht

Slipkettingen en flexilijnen zijn niet toegestaan. U dient bij de eerste les het vaccinatieboekje te tonen, zodat wij kunnen zien dat uw hond volgens voorschrift gevaccineerd is. Dit ter bescherming van uw hond en andere honden.

Benodigdheden

Een riem van ca. 1.80 (ook te koop op de hondenschool), geen flexilijn. Een gewone halsband of hondenhalster. Voldoende zeer kleine, lekkere en voor de hond interessant ruikende beloningsbrokjes. Poepzakjes.

Renske natuurlijke voeding
Dier en Zorg
Nylabone
Ropadog
Dogstar
© Copyright 2003-2019 Hondenschool de Gabber, niets van deze site mag worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt doormiddel van druk, fotografie, microfilm, internet of op welke wijze dan ook.
Top