Het Gilde van Hondentrainers
Een Click met je hond


Trainingslocatie: Spaarndammerdijk 316 C, Amsterdam
Postadres: Apollolaan 50, 1511 DE, Oostzaan
bel 06 248 17 967 of mail naar info@hondenschooldegabber.nl

GedragstherapiePrivé Leshuisbezoek
Hondenschool de Gabber Agressie hond/hond
inschrijven
Algemene Voorwaarden
Download

Privéles

In sommige gevallen komt groepstraining niet goed uit. Omdat u geen tijd heeft op de normale trainingstijden, uw hond slechts op één specifiek onderdeel training nodig heeft, of wegens probleemgevend gedrag er (nog) niet aan toe is om in een groep te trainen. In dat geval verzorgen wij privé-lessen.

U traint dan alleen met uw hond en een instructeur op onderling afgesproken tijdstippen. In voorkomende gevallen kan er zelfs bij u thuis of in uw eigen omgeving getraind worden. Een privé les duurt tenminste een half uur.

De eerste les duurt altijd ongeveer een uur. Dit komt omdat we u en het hondje nog niet kennen en we vaak nog veel uit te leggen hebben. De eventuele lessen daarna zijn dan steeds een half uur omdat we dan weten welke aanpak nodig is en omdat langer dan een half uur 1 op 1 trainen te veel is voor de hond.

Duur van de cursus

ca. 30 minuten
1e les: 60 minuten.

Wanneer

U kunt ons mailen of bellen voor een afspraak

Kosten

€ 40,00 1 les van 30 minuten
Let op: De eerste les duurt vaak een uur, dus € 80,00.

Extra

Bij een privéles aan huis geldt een tarief van € 40,00 per 30 minuten.
€ 0,30 per kilometer vanaf de hondenschool en eventuele parkeerkosten.

Punten van aandacht

Slipkettingen en flexilijnen zijn niet toegestaan. U dient bij de eerste les het vaccinatieboekje te tonen, zodat wij kunnen zien dat uw hond volgens voorschrift gevaccineerd is. Dit ter bescherming van uw hond en andere honden.

Renske natuurlijke voeding
Dier en Zorg
Nylabone
Ropadog
Dogstar
© Copyright 2003-2019 Hondenschool de Gabber, niets van deze site mag worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt doormiddel van druk, fotografie, microfilm, internet of op welke wijze dan ook.
Top