06 25 21 66 35
info@hondenschooldegabber.nl

Details

Kosten: € 95,- 1 dag Startinformatie

Na inschrijving ontvang je van ons zo snel mogelijk de definitieve bevestiging. Hierin vind je het precieze tijdstip waarop de workshop plaats zal vinden en alle andere informatie die je nodig hebt.

Let op: 14 november zit op dit moment vol! Je kunt nog wel inschrijven, maar je komt dan op de wachtlijst en zodra er een plekje vrijkomt krijg je van ons bericht.

Workshop Speuren

  • n.v.t.
  • 1 les
  • Hele dag

Bij het speuren maken we gebruik van de instinctieve drang tot snuffelen van de hond. Deze drang is bij alle honden aanwezig, wij gaan hem nu leren zijn neus doelbewust te gebruiken. Dwang en druk zijn ook tijdens deze vorm van hondensport uit den boze en lijden niet tot het gewenste resultaat. Alleen het erkennen van zijn superioriteit op dit gebied, en het kunnen inleven in de belevingswereld van de hond, leidt tot een ideale samenwerking en plezier voor beide. De neus is voor de hond veruit het belangrijkste zintuig, zijn wereld bestaat uit geurbeelden. Dit betekent dat als de hond met zijn neus aan het werk is, een groot gedeelte van zijn hersenen wordt gebruikt.

We zullen beginnen op de locatie van Hondenschool De Gabber (Amsterdam) en later zullen we vertrekken naar Het Twiske (Oostzaan), om daar onze activiteiten voort te zetten en de dag af te sluiten.

09:30 Theorie(1)
10:15 Sorteren
11:15 Theorie(2)
12:15 Lunch
13:30 Vertrek richting Het Twiske
14:15 Technisch speuren
15:15 Korte pauze
15:30 Praktijk speuren
17:00 Afsluiting

Deze dagindeling is globaal, houd er rekening mee dat de hele dag gevuld is. Gemiddeld genomen zijn we rond 17:00 uur klaar.

Startdag(en)

Hieronder vind je de data waarop deze workshop gegeven zal worden:

  • zondag 14 november 2021: ochtend

Let op: 14 november zit op dit moment vol! Je kunt nog wel inschrijven, maar je komt dan op de wachtlijst en zodra er een plekje vrijkomt krijg je van ons bericht.

Benodigdheden

  • Als je in het bezit bent van een tuig voor je hond, die graag meenemen
  • Water voor onderweg (voor jou en de hond)
  • Speeltje(s) die de hond leuk vind
  • Voertjes voor de hond

Andere cursussen

Heb je deze cursus afgerond dan zijn er nog allerlei leuke en leerzame cursussen die u bij ons kunt volgen samen met uw hond

Bekijk hele aanbod

Inschrijven: Workshop Speuren

Naam eigenaar

Gegevens hond

Uw voorkeursdatum en -dagdeel

Let op: De workshop duurt de hele zondag, dus niet alleen de ochtend! Lukt het inschrijven niet? Probeer eens een andere internet browser of een privé-venster.
Heeft u eerder cursussen bij ons gevolgd? Ja Nee

Opmerkingen en inschrijven

Inschrijven

Wilt u meer informatie?

06 25 21 66 35 info@hondenschooldegabber.nl

Trainingslocatie/afhaaladres:
Spaarndammerdijk 316 C, Amsterdam

Postadres:
Apollolaan 50, 1511 DE, Oostzaan

Contactformulier
© Hondenschool De Gabber 2021
Ontwikkeld door Convident