06 - 520 12 120
info@hondenschooldegabber.nl

Details

Kosten: € 95,- 1 dag Startinformatie

Als je inschrijft voor een workshop kom je op de lijst te staan. Zodra we voldoende aanmeldingen hebben zullen we een datum communiceren. Het kan zo zijn dat het dan eventjes duurt voordat de workshop plaatsvindt. Betaling vindt pas plaats na bekendmaking van de datum. Dan heb je ook nog de mogelijkheid om af te zeggen als je op deze datum niet beschikbaar bent. 

Workshop Speuren

  • n.v.t.
  • 1 les
  • Hele dag

Bij het speuren maken we gebruik van de instinctieve drang tot snuffelen van de hond. Deze drang is bij alle honden aanwezig, wij gaan hem nu leren zijn neus doelbewust te gebruiken. Dwang en druk zijn ook tijdens deze vorm van hondensport uit den boze en lijden niet tot het gewenste resultaat. Alleen het erkennen van zijn superioriteit op dit gebied, en het kunnen inleven in de belevingswereld van de hond, leidt tot een ideale samenwerking en plezier voor beide. De neus is voor de hond veruit het belangrijkste zintuig, zijn wereld bestaat uit geurbeelden. Dit betekent dat als de hond met zijn neus aan het werk is, een groot gedeelte van zijn hersenen wordt gebruikt.

We zullen beginnen op de locatie van Hondenschool De Gabber (Amsterdam) en later zullen we vertrekken naar Het Twiske (Oostzaan), om daar onze activiteiten voort te zetten en de dag af te sluiten.

09:30 Theorie(1)
10:15 Sorteren
11:15 Theorie(2)
12:15 Lunch
13:30 Vertrek richting Het Twiske
14:15 Technisch speuren
15:15 Korte pauze
15:30 Praktijk speuren
17:00 Afsluiting

Deze dagindeling is globaal, houd er rekening mee dat de hele dag gevuld is. Gemiddeld genomen zijn we rond 17:00 uur klaar.

Startdag(en)

Nadat je hebt ingeschreven voor de workshop, sta je op de lijst. Zodra we voldoende aanmeldingen hebben communiceren wij een datum. Er zijn dus geen vaste startdata. De workshop dag is op een: 

Zondag (hele dag)

Benodigdheden

  • Als je in het bezit bent van een tuig voor je hond, die graag meenemen
  • Water voor onderweg (voor jou en de hond)
  • Speeltje(s) die de hond leuk vind
  • Voertjes voor de hond

Andere cursussen

Heb je deze cursus afgerond dan zijn er nog allerlei leuke en leerzame cursussen die u bij ons kunt volgen samen met uw hond

Bekijk hele aanbod

Inschrijven: Workshop Speuren

Naam eigenaar

Gegevens hond

Startdagen

Ochtend
Let op: De workshop duurt de hele zondag, dus niet alleen de ochtend! Lukt het inschrijven niet? Probeer eens een andere internet browser of een privé-venster.
Heeft u eerder cursussen bij ons gevolgd? Ja Nee

Opmerkingen en inschrijven

Inschrijven

Wilt u meer informatie?

06 - 520 12 120 info@hondenschooldegabber.nl

Trainingslocatie/afhaaladres:
Spaarndammerdijk 316 C, Amsterdam

Postadres:
Apollolaan 50, 1511 DE, Oostzaan

Contactformulier
© Hondenschool De Gabber 2021
Ontwikkeld door Convident