06 - 520 12 120
info@hondenschooldegabber.nl

Details

Kosten: € 40,- 1 dagdeel Startinformatie

Als je inschrijft voor een workshop kom je op de lijst te staan. Zodra we voldoende aanmeldingen hebben zullen we een datum communiceren. Het kan zo zijn dat het dan eventjes duurt voordat de workshop plaatsvindt. Betaling vindt pas plaats na bekendmaking van de datum. Dan heb je ook nog de mogelijkheid om af te zeggen als je op deze datum niet beschikbaar bent. 

Workshop Golden Oldies

 • Vanaf 7 jaar
 • 1 lessen
 • 2 á 3 uur

Pupjes zijn heel aandoenlijk, maar luisteren? Ho maar. Daarom gaan veel pup-eigenaren met hun pup naar de hondenschool. Maar de hond is niet ‘klaar’ na een paar cursussen. Opvoeden, luisteren, spelen, werken aan de onderlinge band, samen leuke dingen doen en samen sporten, het gaat een leven lang door. Deze Golden Oldies workshop is bedoeld om uitdagingen en plezier te bieden aan de wat oudere hond. Heb je een senior hond, dan is dit de workshop voor jou! Heb je een hond die wel al ouder is, maar nog echt niet bejaard, dan kunnen deze lessen bijdragen aan de preventieve zorg en kennis voor als de hond echt ouder wordt. Deze workshop is samengesteld door 2 kynologisch instructeurs met een (dier)medische achtergrond.

Aan de orde komen onderwerpen als: artrose (en hoe daar mee om te gaan), slecht zien en/of horen en hoe dan te communiceren, het herkennen van dementie, voeding, fysiotherapie, bewegen en sport op maat en tot slot: wat kan mijn senior nog wel. Een workshop op maat voor iedere (bijna) senior hond!

Startdag(en)

Nadat je hebt ingeschreven voor de workshop, sta je op de lijst. Zodra we voldoende aanmeldingen hebben communiceren wij een datum. Er zijn dus geen vaste startdata. De workshop dag is op een: 

  Benodigdheden

  • Riem van ca. 1.80 meter
  • Halsband of tuig
  • Lekkere voertjes
  • Kleedje/mandje waar de hond op kan liggen

  Andere cursussen

  Heb je deze cursus afgerond dan zijn er nog allerlei leuke en leerzame cursussen die u bij ons kunt volgen samen met uw hond

  Bekijk hele aanbod

  Inschrijven: Workshop Golden Oldies

  Naam eigenaar

  Gegevens hond

  Startdagen

  Heeft u eerder cursussen bij ons gevolgd? Ja Nee

  Opmerkingen en inschrijven

  Inschrijven

  Wilt u meer informatie?

  06 - 520 12 120 info@hondenschooldegabber.nl

  Trainingslocatie/afhaaladres:
  Spaarndammerdijk 316 C, Amsterdam

  Postadres:
  Apollolaan 50, 1511 DE, Oostzaan

  Contactformulier
  © Hondenschool De Gabber 2020
  Ontwikkeld door Convident