06 - 520 12 120
info@hondenschooldegabber.nl

Details

Kosten: € 17,50 1 les Startinformatie

Als je inschrijft voor een workshop kom je op de lijst te staan. Zodra we voldoende aanmeldingen hebben zullen we een datum communiceren. Het kan zo zijn dat het dan eventjes duurt voordat de workshop plaatsvindt. Betaling vindt pas plaats na bekendmaking van de datum. Dan heb je ook nog de mogelijkheid om af te zeggen als je op deze datum niet beschikbaar bent.

Thema workshop: terrastraining

  • Vanaf 4 maanden
  • 1 les
  • ca. 60 min.

Deze workshop gaat over het thema ‘terrastraining’. Zeker in de warmere maanden is het gezellig als je je viervoeter mee kunt nemen naar het terras of bijvoorbeeld in een strandtent na een lekkere strandwandeling. Niet alle honden gaan er zomaar mee akkoord dat ze deze tijd rustig op een kleedje moeten liggen. Daarnaast zijn er natuurlijk allerlei afleidingen, geuren en interessante prikkels die de honden niet zomaar kunnen/willen negeren. Hoe ga je om met mensen die je hond willen aaien? Hoe zorg je er voor dat hij op zijn kleedje blijft liggen? Hoe zorg je er voor dat hij niet opspringt bij iedere nieuwe persoon die aan tafel komt zitten? Etc. Tijdens deze workshop leer je handige tips hoe je hier het beste mee om kunt gaan en hoe je dit het beste kunt trainen. Neem vooral wat lekkers mee, want oefenen in de praktijk hoort zeker thuis in deze thema workshop!

Startdag(en)

Nadat je hebt ingeschreven voor de workshop, sta je op de lijst. Zodra we voldoende aanmeldingen hebben communiceren wij een datum. Er zijn dus geen vaste startdata. De workshop dag is op een:

  • Zondag: ochtend

Benodigdheden

  • Riem van ca. 1.80 meter
  • Halsband of tuig
  • Lekkere voertjes
  • Optie: wat lekkers voor aan tafel 😉

Andere cursussen

Heb je deze cursus afgerond dan zijn er nog allerlei leuke en leerzame cursussen die u bij ons kunt volgen samen met uw hond

Bekijk hele aanbod

Inschrijven: Thema workshop: terrastraining

Naam eigenaar

Gegevens hond

Startdagen

Ochtend
Heeft u eerder cursussen bij ons gevolgd? Ja Nee

Opmerkingen en inschrijven

Inschrijven

Wilt u meer informatie?

06 - 520 12 120 info@hondenschooldegabber.nl

Trainingslocatie/afhaaladres:
Spaarndammerdijk 316 C, Amsterdam

Postadres:
Apollolaan 50, 1511 DE, Oostzaan

Contactformulier
© Hondenschool De Gabber 2021
Ontwikkeld door Convident