06 - 520 12 120
info@hondenschooldegabber.nl

Details

Kosten: € 17,50 1 les Startinformatie

Als je inschrijft voor een workshop kom je op de lijst te staan. Zodra we voldoende aanmeldingen hebben zullen we een datum communiceren. Het kan zo zijn dat het dan eventjes duurt voordat de workshop plaatsvindt. Betaling vindt pas plaats na bekendmaking van de datum. Dan heb je ook nog de mogelijkheid om af te zeggen als je op deze datum niet beschikbaar bent.

Thema workshop: niet trekken aan de riem

  • Vanaf 4 maanden
  • 1 les
  • ca. 60 min.

Deze workshop gaat over het thema ‘niet trekken aan de riem’. Misschien wel een van de grootste ergernissen van hondeneigenaren, maar tegelijkertijd ook een van de moeilijkste dingen om te trainen. Veel honden trekken aan de riem. Sommige zomaar, sommige omdat ze graag naar het park, strand, andere hond of bijvoorbeeld naar huis willen. Zelfs als je hier op jonge leeftijd mee begint, kan het zijn dat als ze ouder zijn, je er nog best vaak last van hebt. Misschien is het zo dat je de hond pas op latere leeftijd hebt gekregen, dan had je er niet eerder mee kunnen beginnen en kost het soms nog iets meer werk. Helemaal niet erg, want er is genoeg training toe te passen op een hond die trekt aan de riem. Ook zijn er een aantal hond-vriendelijke hulpmiddelen die ingezet kunnen worden om het wandelen voor beide wat aangenamer te maken. Je leert er alles over in deze workshop!

Startdag(en)

Nadat je hebt ingeschreven voor de workshop, sta je op de lijst. Zodra we voldoende aanmeldingen hebben communiceren wij een datum. Er zijn dus geen vaste startdata. De workshop dag is op een:

  • Zondag: ochtend

Benodigdheden

  • Riem van ca. 1.80 meter
  • Halsband of tuig
  • Lekkere voertjes

Andere cursussen

Heb je deze cursus afgerond dan zijn er nog allerlei leuke en leerzame cursussen die u bij ons kunt volgen samen met uw hond

Bekijk hele aanbod

Inschrijven: Thema workshop: niet trekken aan de riem

Naam eigenaar

Gegevens hond

Startdagen

Ochtend
Heeft u eerder cursussen bij ons gevolgd? Ja Nee

Opmerkingen en inschrijven

Inschrijven

Wilt u meer informatie?

06 - 520 12 120 info@hondenschooldegabber.nl

Trainingslocatie/afhaaladres:
Spaarndammerdijk 316 C, Amsterdam

Postadres:
Apollolaan 50, 1511 DE, Oostzaan

Contactformulier
© Hondenschool De Gabber 2021
Ontwikkeld door Convident