06 25 21 66 35
info@hondenschooldegabber.nl

Details

Kosten: € 17,50 1 les Startinformatie

Na inschrijving ontvang je van ons zo snel mogelijk de definitieve bevestiging. Hierin vind je het precieze tijdstip waarop de workshop plaats zal vinden en alle andere informatie die je nodig hebt.

LET OP: De workshop op 7 november zit op dit moment vol. Als je inschrijft komt je automatisch op de wachtlijst en hoor je het van ons als er een plekje vrij komt.

Thema workshop: niet trekken aan de riem

  • Vanaf 4 maanden
  • 1 les
  • ca. 60 min.

Deze workshop gaat over het thema ‘niet trekken aan de riem’. Misschien wel een van de grootste ergernissen van hondeneigenaren, maar tegelijkertijd ook een van de moeilijkste dingen om te trainen. Veel honden trekken aan de riem. Sommige zomaar, sommige omdat ze graag naar het park, strand, andere hond of bijvoorbeeld naar huis willen. Zelfs als je hier op jonge leeftijd mee begint, kan het zijn dat als ze ouder zijn, je er nog best vaak last van hebt. Misschien is het zo dat je de hond pas op latere leeftijd hebt gekregen, dan had je er niet eerder mee kunnen beginnen en kost het soms nog iets meer werk. Helemaal niet erg, want er is genoeg training toe te passen op een hond die trekt aan de riem. Ook zijn er een aantal hond-vriendelijke hulpmiddelen die ingezet kunnen worden om het wandelen voor beide wat aangenamer te maken. Je leert er alles over in deze workshop!

Startdag(en)

Hieronder vind je de data waarop deze workshop gegeven zal worden:

  • zondag 7 november 2021: ochtend

LET OP: De workshop op 7 november zit op dit moment vol. Als je inschrijft komt je automatisch op de wachtlijst en hoor je het van ons als er een plekje vrij komt.

Benodigdheden

  • Riem van ca. 1.80 meter
  • Halsband of tuig
  • Lekkere voertjes

Andere cursussen

Heb je deze cursus afgerond dan zijn er nog allerlei leuke en leerzame cursussen die u bij ons kunt volgen samen met uw hond

Bekijk hele aanbod

Inschrijven: Thema workshop: niet trekken aan de riem

Naam eigenaar

Gegevens hond

Uw voorkeursdatum en -dagdeel

Lukt het inschrijven niet? Probeer eens een andere internet browser of een privé-venster.
Heeft u eerder cursussen bij ons gevolgd? Ja Nee

Opmerkingen en inschrijven

Inschrijven

Wilt u meer informatie?

06 25 21 66 35 info@hondenschooldegabber.nl

Trainingslocatie/afhaaladres:
Spaarndammerdijk 316 C, Amsterdam

Postadres:
Apollolaan 50, 1511 DE, Oostzaan

Contactformulier
© Hondenschool De Gabber 2021
Ontwikkeld door Convident