06 - 520 12 120
info@hondenschooldegabber.nl

Details

Kosten: € 17,50 1 les Startinformatie

Als je inschrijft voor een workshop kom je op de lijst te staan. Zodra we voldoende aanmeldingen hebben zullen we een datum communiceren. Het kan zo zijn dat het dan eventjes duurt voordat de workshop plaatsvindt. Betaling vindt pas plaats na bekendmaking van de datum. Dan heb je ook nog de mogelijkheid om af te zeggen als je op deze datum niet beschikbaar bent.

Thema workshop: Najagen voorkomen

  • Vanaf 4 maanden
  • 1 les
  • ca. 60 min.

Deze workshop gaat over het thema ‘najagen voorkomen’. De ene hond doet het helemaal niet, de andere hond al van pup af aan. Het ene ras is er wel wat gevoeliger voor dan het andere ras. Bij najagen kun je denken aan het jagen achter joggers, skeelers, fietsen, scooters en soms worden zelfs hele auto’s of treinen ‘achterna’ gezeten. Dit gedrag is vaak al aan de riem zichtbaar en daardoor kunnen we het goed in scene zetten. In deze workshop leer je hoe je het beste met dit gedrag om kunt gaan en hoe je het er zo veel als mogelijk ‘uit’ kunt trainen. Ook als je preventief wilt werken aan het voorkomen van het najagen is deze workshop prima geschikt.

Startdag(en)

Nadat je hebt ingeschreven voor de workshop, sta je op de lijst. Zodra we voldoende aanmeldingen hebben communiceren wij een datum. Er zijn dus geen vaste startdata. De workshop dag is op een:

  • Zondag: ochtend

Benodigdheden

  • Riem van ca. 1.80 meter
  • Halsband of tuig
  • Lekkere voertjes

Andere cursussen

Heb je deze cursus afgerond dan zijn er nog allerlei leuke en leerzame cursussen die u bij ons kunt volgen samen met uw hond

Bekijk hele aanbod

Inschrijven: Thema workshop: Najagen voorkomen

Naam eigenaar

Gegevens hond

Startdagen

Ochtend
Heeft u eerder cursussen bij ons gevolgd? Ja Nee

Opmerkingen en inschrijven

Inschrijven

Wilt u meer informatie?

06 - 520 12 120 info@hondenschooldegabber.nl

Trainingslocatie/afhaaladres:
Spaarndammerdijk 316 C, Amsterdam

Postadres:
Apollolaan 50, 1511 DE, Oostzaan

Contactformulier
© Hondenschool De Gabber 2021
Ontwikkeld door Convident