06 25 21 66 35
info@hondenschooldegabber.nl

Puppycursus

Bij ons bestaat de puppy-cursus uit 5 lessen. De eerste les is een online les waar je veel informatie krijgt over zindelijkheid, bijtgedrag en andere handige theorie die je nodig hebt in de eerste weken dat je de pup in huis hebt. Je pup gaat in de 4 lessen die daarna op de hondenschool plaatsvinden van alles doen. Hij speelt altijd eventjes met een geschikt speelmaatje en tijdens en na het spel wordt er door de instructeur het een en ander vertelt over communicatie, socialisatie en andere interessante onderwerpen. Buiten op het veld ga je vervolgens met leuke praktijkoefeningen aan de slag. Tot slot wordt er nog een begin gemaakt met de commando’s zit, hier, en aandacht hebben voor de baas. Alle activiteiten worden op een positieve en speelse manier aangeboden. Kortom, een goede en vooral leuke start voor jou en je pup.

Inbegrepen

 • Clicker
 • Uitgebreid puppy-pakket

Informatie voordat je kan beginnen

Als je een pup hebt tussen de 7 en 11 weken oud, kun je op zaterdag of zondag starten met de puppy-cursus. We hebben geen wachtlijst, dus je kunt iedere zaterdag of zondag instromen (zaterdag locatie Westerpark of zondag locatie Sloten). Het maakt hierbij niet uit dat de hond nog niet alle vaccinaties heeft gehad. Ze hebben namelijk ook nog antistoffen vanuit de moedermelk meegekregen en we checken bij alle pups het paspoortje zodat we zeker weten dat de eerste enting van rond de zes weken wel gegeven is. Een positieve titerbepaling volstaat uiteraard ook.

De eerste les is een Zoom meeting op dinsdagavond om 19:30. De eerste les op de hondenschool op zaterdag of zondag start meestal om 09:30 uur, mocht dat tijdstip al vol zitten dan is het iets later op de ochtend of in de late middag. Lees daarom de bevestiging die je krijgt even goed door. De overige drie lessen op de zaterdagen of zondagen daarna zijn om 11:00, 12:45 of 13:30 uur, afhankelijk van de grootte van de groep. Dit hoor je op de eerste les. Heb je een voorkeur voor een tijdstip? Bespreek dit dan even op de eerste les.

 

95,-
 • 7 - 11 weken
 • Zaterdag of zondag
 • 5 lessen
 • Ca. 60 min.
Locatie en tijd kiezen

Vragen?

Jade kan ze voor je beantwoorden!

Vragen? Jade kan ze voor je beantwoorden!

Inschrijven

 • Puppycursus
 • 7 - 11 weken
 • 5 lessen
 • 95,-
 • Selecteer startdag
 • Selecteer locatie * Meerdere selecties mogelijk
 • Op zaterdag is de cursus op locatie Westerpark en op zondag in Sloten.

Wanneer starten met puppycursus?

De meeste pups mogen weg bij de fokker als ze circa 7 à 8 weken oud zijn. Dat is ook een goed moment om te starten met de puppycursus. Als je dus een pup hebt tussen de 7 en 11 weken oud, kun je starten met de puppy-cursus. Het maakt hierbij niet uit dat de hond nog niet alle vaccinaties heeft gehad. Ze hebben namelijk ook nog antistoffen vanuit de moedermelk meegekregen en we checken bij alle pups het paspoortje zodat we zeker weten dat de eerste enting van rond de zes weken wel gegeven is. Een positieve titerbepaling volstaat uiteraard ook. Het is belangrijk voor je pup om in de eerste week veel te socialiseren en in aanraking te komen met nieuwe dingen en situaties. Een puppycursus is hier geschikt voor, je hond komt dan ook in aanraking met andere honden. Dat komt de ontwikkeling van je hond ten goede.

Wat leer je tijdens de cursus?

Op de puppycursus leert je pup bij ons ontzettend veel. De puppycursus bestaat uit in totaal 5 lessen waarin we verschillende onderwerpen behandelen. De eerste les is een online meeting via Zoom waar je veel informatie krijgt over zindelijkheid, bijtgedrag en andere handige theorie die van pas zal komen in de eerste weken dat je de pup in huis hebt. Je pup gaat in de 4 lessen die daarna bij ons op locatie plaatsvinden van alles doen. Hij speelt altijd eventjes met een geschikt speelmaatje en tijdens en na het spel wordt er door de instructeur het een en ander vertelt over communicatie, socialisatie en andere interessante onderwerpen. Buiten op het veld ga je met leuke praktijkoefeningen aan de slag. Tot slot wordt er nog een begin gemaakt met een aantal commando’s zoals zit, hier, en aandacht hebben voor de baas. Alle activiteiten worden op een positieve en speelse manier aangeboden. Kortom, een goede en vooral leuke start voor jou en je pup.

Wat kost een puppycursus?

De kosten om bij ons een puppycursus te volgen, liggen op € 95. De cursus duurt 5 lessen en duren gemiddeld 60 minuten per les. Wanneer je een puppycursus bij ons start, krijg je een clicker en een uitgebreid puppy-pakket. De lessen worden altijd op zaterdag of zondag in de ochtend en vroege middag gehouden.

Wilt u meer informatie?

06 25 21 66 35 info@hondenschooldegabber.nl

Trainingslocaties:
Spaarndammerdijk 316 C, Amsterdam
Ringvaartdijk 21, Amsterdam

Postadres:
Purmerdijk 5, 1446 RJ, Purmerend

Contactformulier
© Hondenschool De Gabber 2024
Ontwikkeld door Convident