06 25 21 66 35
info@hondenschooldegabber.nl

Details

Kosten: € 75,- 4 Lessen Inbegrepen
 • Clicker
 • Uitgebreid puppy-pakket
Startinformatie

Als je een pup hebt tussen de 7 en 11 weken oud, kun je op zaterdag starten met de puppy-cursus. We hebben geen wachtlijst, dus je kunt iedere zaterdag instromen. Het maakt hierbij niet uit dat de hond nog niet alle vaccinaties heeft gehad. Ze hebben namelijk ook nog antistoffen vanuit de moedermelk meegekregen en we checken bij alle pups het paspoortje zodat we zeker weten dat de eerste enting van rond de zes weken wel gegeven is. Een positieve titerbepaling volstaat uiteraard ook.

De eerste les op zaterdag is meestal om 09:30 uur, mocht dat tijdstip al vol zitten dan is het iets later op de ochtend of in de late middag. Lees daarom de bevestiging die je krijgt even goed door. De overige drie lessen op de zaterdagen daarna zijn om 11:00, 12:15, 13:30 of 14:30 uur, afhankelijk van de grootte van de groep. Dit hoor je op de eerste les. Soms kan ook dit tijdstip nog wat later zijn, heb je een voorkeur voor een tijdstip? Bespreek dit dan even op de eerste les.

Would you prefer to have the course in English, please check this page: ‘English Puppy Course’

Puppycursus

 • 7 - 11 weken
 • Zaterdag
 • 4 lessen
 • Ca. 60 min.

Bij ons is de puppy-cursus een 4-weekse socialisatiecursus. Je pup gaat in deze 4 lessen van alles doen. Hij speelt altijd eventjes met een geschikt speelmaatje en tijdens het spel wordt er door de instructeur al het een en ander verteld over bijvoorbeeld bijtgedrag en zindelijkheidstraining. In de lessen daarna komen ook de onderwerpen zelfbeheersing, spelen en het verzorgen van de pup aan bod. Buiten op het veld ga je alvast met deze onderwerpen aan de slag en bij het onderwerp spelen staat er een leuk en uitdagend puppy-parcours. Tot slot wordt er nog een begin gemaakt de commando’s zit, hier, en aandacht hebben voor de baas. Alle activiteiten worden op een positieve en speelse manier aangeboden. Kortom, een goede en vooral leuke start voor jou en je pup.

Would you prefer to have the course in English, please check this page: ‘English Puppy Course’

Startdag(en)

 • Zaterdag: ochtend

 

Would you prefer to have the course in English, please check this page: ‘English Puppy Course’

Benodigdheden

 • Hondenpaspoort
 • Riem van ca. 1.80 meter (geen flexilijn)
 • Halsband of tuig
 • Beloningsbrokjes
 • Poepzakjes

 

 

Andere cursussen

Heb je deze cursus afgerond dan zijn er nog allerlei leuke en leerzame cursussen die u bij ons kunt volgen samen met uw hond

Bekijk hele aanbod

Inschrijven: Puppycursus

Naam eigenaar

Gegevens hond

Startdag

Lukt het inschrijven niet? Probeer eens een andere internet browser of een privé-venster.
Heeft u eerder cursussen bij ons gevolgd? Ja Nee

Opmerkingen en inschrijven

Inschrijven

Wilt u meer informatie?

06 25 21 66 35 info@hondenschooldegabber.nl

Trainingslocatie/afhaaladres:
Spaarndammerdijk 316 C, Amsterdam

Postadres:
Apollolaan 50, 1511 DE, Oostzaan

Contactformulier
© Hondenschool De Gabber 2021
Ontwikkeld door Convident