06 25 21 66 35
info@hondenschooldegabber.nl

Details

Kosten: € 95,- 5 Lessen Inbegrepen
 • Clicker
 • Uitgebreid puppy-pakket
Startinformatie

Als je een pup hebt tussen de 7 en 11 weken oud, kun je op zaterdag starten met de puppy-cursus. We hebben geen wachtlijst, dus je kunt iedere zaterdag instromen. Het maakt hierbij niet uit dat de hond nog niet alle vaccinaties heeft gehad. Ze hebben namelijk ook nog antistoffen vanuit de moedermelk meegekregen en we checken bij alle pups het paspoortje zodat we zeker weten dat de eerste enting van rond de zes weken wel gegeven is. Een positieve titerbepaling volstaat uiteraard ook.

De eerste les is een Zoom meeting op dinsdagavond om 19:30. De eerste les op de hondenschool op zaterdag start meestal om 09:30 uur, mocht dat tijdstip al vol zitten dan is het iets later op de ochtend of in de late middag. Lees daarom de bevestiging die je krijgt even goed door. De overige drie lessen op de zaterdagen daarna zijn om 11:00, 12:45 of 13:30 uur, afhankelijk van de grootte van de groep. Dit hoor je op de eerste les. Heb je een voorkeur voor een tijdstip? Bespreek dit dan even op de eerste les.

 

Puppycursus

 • 7 - 11 weken
 • Zaterdag
 • 5 lessen
 • Ca. 60 min.

Bij ons bestaat de puppy-cursus uit 5 lessen. De eerste les is een online les waar je veel informatie krijgt over zindelijkheid, bijtgedrag en andere handige theorie die je nodig hebt in de eerste weken dat je de pup in huis hebt. Je pup gaat in de 4 lessen die daarna op de hondenschool plaatsvinden van alles doen. Hij speelt altijd eventjes met een geschikt speelmaatje en tijdens en na het spel wordt er door de instructeur het een en ander vertelt over communicatie, socialisatie en andere interessante onderwerpen. Buiten op het veld ga je vervolgens met leuke praktijkoefeningen aan de slag. Tot slot wordt er nog een begin gemaakt met de commando’s zit, hier, en aandacht hebben voor de baas. Alle activiteiten worden op een positieve en speelse manier aangeboden. Kortom, een goede en vooral leuke start voor jou en je pup.

Startdag(en)

 • Zaterdag: ochtend

De Zoom meeting vooraf aan je lessen op de hondenschool kun je volgen op een dinsdagavond om 19:30. Meer informatie hierover ontvang je in de bevestiging van je cursus.

 

Benodigdheden

 • Hondenpaspoort
 • Riem van ca. 1.80 meter (geen flexilijn)
 • Halsband of tuig
 • Beloningsbrokjes
 • Poepzakjes

 

 

Andere cursussen

Heb je deze cursus afgerond dan zijn er nog allerlei leuke en leerzame cursussen die u bij ons kunt volgen samen met uw hond

Bekijk hele aanbod

Wanneer starten met puppycursus?

De meeste pups mogen weg bij de fokker als ze circa 7 à 8 weken oud zijn. Dat is ook een goed moment om te starten met de puppycursus. Als je dus een pup hebt tussen de 7 en 11 weken oud, kun je starten met de puppy-cursus. Het maakt hierbij niet uit dat de hond nog niet alle vaccinaties heeft gehad. Ze hebben namelijk ook nog antistoffen vanuit de moedermelk meegekregen en we checken bij alle pups het paspoortje zodat we zeker weten dat de eerste enting van rond de zes weken wel gegeven is. Een positieve titerbepaling volstaat uiteraard ook. Het is belangrijk voor je pup om in de eerste week veel te socialiseren en in aanraking te komen met nieuwe dingen en situaties. Een puppycursus is hier geschikt voor, je hond komt dan ook in aanraking met andere honden. Dat komt de ontwikkeling van je hond ten goede.

Wat leer je tijdens de cursus?

Op de puppycursus leert je pup bij ons ontzettend veel. De puppycursus bestaat uit in totaal 5 lessen waarin we verschillende onderwerpen behandelen. De eerste les is een online meeting via Zoom waar je veel informatie krijgt over zindelijkheid, bijtgedrag en andere handige theorie die van pas zal komen in de eerste weken dat je de pup in huis hebt. Je pup gaat in de 4 lessen die daarna bij ons op locatie plaatsvinden van alles doen. Hij speelt altijd eventjes met een geschikt speelmaatje en tijdens en na het spel wordt er door de instructeur het een en ander vertelt over communicatie, socialisatie en andere interessante onderwerpen. Buiten op het veld ga je met leuke praktijkoefeningen aan de slag. Tot slot wordt er nog een begin gemaakt met een aantal commando’s zoals zit, hier, en aandacht hebben voor de baas. Alle activiteiten worden op een positieve en speelse manier aangeboden. Kortom, een goede en vooral leuke start voor jou en je pup.

Wat kost een puppycursus?

De kosten om bij ons een puppycursus te volgen, liggen op € 95. De cursus duurt 5 lessen en duren gemiddeld 60 minuten per les. Wanneer je een puppycursus bij ons start, krijg je een clicker en een uitgebreid puppy-pakket. De lessen worden altijd op zaterdag in de ochtend en vroege middag gehouden.

Inschrijven: Puppycursus

Naam eigenaar

Gegevens hond

Startdag

Lukt het inschrijven niet? Probeer eens een andere internet browser of een privé-venster.
Heeft u eerder cursussen bij ons gevolgd? Ja Nee

Opmerkingen en inschrijven

Inschrijven

Wilt u meer informatie?

06 25 21 66 35 info@hondenschooldegabber.nl

Trainingslocatie/afhaaladres:
Spaarndammerdijk 316 C, Amsterdam

Postadres:
Apollolaan 50, 1511 DE, Oostzaan

Contactformulier
© Hondenschool De Gabber 2023
Ontwikkeld door Convident