06 - 520 12 120
info@hondenschooldegabber.nl

Details

Kosten: € 260,- 4 + 11 lessen Inbegrepen
 • Clicker
 • Puppypakket
 • Het boek 'Een click met je hond'
 • Beloningstasje
 • Welkomstpakket
Startinformatie

Als je een pup hebt tussen de 7 en 11 weken oud, kun je op zaterdag starten met de puppy-cursus. We hebben geen wachtlijst, dus je kunt iedere zaterdag instromen. Het maakt hierbij niet uit dat de hond nog niet alle vaccinaties heeft gehad. Ze hebben namelijk ook nog antistoffen vanuit de moedermelk meegekregen en we checken bij alle pups het paspoortje zodat we zeker weten dat de eerste enting van rond de zes weken wel gegeven is. Een positieve titerbepaling volstaat uiteraard ook.

De eerste les op zaterdag is meestal om 09:30 uur, mocht dat tijdstip al vol zitten dan is het iets later op de ochtend of in de middag. Lees daarom de bevestiging die je krijgt even goed door. De overige drie lessen op de zaterdagen daarna zijn om 11:15, 12:15 of 13:15 uur, afhankelijk van de grootte van de groep. Dit hoor je op de eerste les. Soms kan ook dit tijdstip nog wat later zijn, heb je een voorkeur voor een tijdstip? Bespreek dit dan even op de eerste les.

Tijdens de basiscursus heb je les op maandag, woensdag én vrijdag, dus 3 keer per week. Er is een ochtendgroep en een avondgroep, soms ook een middaggroep. Je mag zelf kiezen of je in de ochtend- of avondgroep wilt. Tussen de ochtend en avond wisselen is in overleg met ons ook mogelijk.

Let op: Op dit moment kan er maar 1 eigenaar per hond naar de cursus komen vanwege de strenge corona-maatregelen.

Puppy en basis combipakket

 • Vanaf 7 weken
 • 15 lessen
 • ca. 45 tot 60 min.

Bij ons is de puppy-cursus een 4-weekse socialisatiecursus. Je pup gaat in deze 4 lessen van alles doen. Hij speelt altijd eventjes met een geschikt speelmaatje en tijdens het spel wordt er door de instructeur al het een en ander verteld over bijvoorbeeld bijtgedrag en zindelijkheidstraining. In de lessen daarna komen ook de onderwerpen zelfbeheersing, spelen en het verzorgen van de pup aan bod. Buiten op het veld ga je alvast met deze onderwerpen aan de slag en bij het onderwerp spelen staat er een leuk en uitdagend puppy-parcours. Tot slot wordt er nog een begin gemaakt de commando’s zit, hier, en aandacht hebben voor de baas. Alle activiteiten worden op een positieve en speelse manier aangeboden. Kortom, een goede en vooral leuke start voor jou en je pup. 

De basiscursus start bij ons iedere maand. De gehele basiscursus duurt namelijk ook altijd ongeveer 1 maand. Je hebt namelijk les op de maandag, woensdag én vrijdag, in totaal dus 11 bijeenkomsten. Deze cursus is zo intensief omdat we op deze manier snel kunnen helpen en bijsturen als dat nodig is. Er zit dan namelijk niet steeds een week tussen de lessen, maar hooguit 2 dagen. 

De lessen bestaan uit een gedeelte theorie en een gedeelte praktijk. Tijdens de theorie wordt uitleg gegeven over lichaamstaal, communicatie, hoe het trainen van een hond in zijn werk gaat en er is ruimte om eigen vragen te stellen (op dit moment online vanwege de corona maatregelen). Tijdens de praktijk gaan we onder andere aan de slag met de commando’s zit, lig, blijf, hier, volgen en aandacht voor de baas. 

De cursus is geschikt voor jonge honden, maar ook voor bijvoorbeeld honden uit het buitenland of uit het asiel die al wat ouder zijn. Het is een uitstekende cursus om een begin te maken aan de onderlinge band tussen jou en je viervoeter.

Startdag(en)

Puppycursus:
Iedere zaterdag

Basiscursus:
Je wordt ingedeeld in de eerstvolgende basiscursus nadat je de 4 puppy-lessen heb afgerond. Deze datum krijg je toegestuurd in je bevestigingsmail. Wil je liever een basiscursus later beginnen? Dat kan, mail ons even voor de mogelijkheden. 

Benodigdheden

 • Hondenpaspoort
 • Riem van ca. 1.80 meter (geen flexilijn)
 • Halsband of tuig
 • Beloningsbrokjes
 • Poepzakjes

 

 

Andere cursussen

Heb je deze cursus afgerond dan zijn er nog allerlei leuke en leerzame cursussen die u bij ons kunt volgen samen met uw hond

Bekijk hele aanbod

Inschrijven: Puppy en basis combipakket

Naam eigenaar

Gegevens hond

Startdag

Kies je basiscursus-startmoment:
Lukt het inschrijven niet? Probeer eens een andere internet browser of een privé-venster.
Heeft u eerder cursussen bij ons gevolgd? Ja Nee

Opmerkingen en inschrijven

Inschrijven

Wilt u meer informatie?

06 - 520 12 120 info@hondenschooldegabber.nl

Trainingslocatie/afhaaladres:
Spaarndammerdijk 316 C, Amsterdam

Postadres:
Apollolaan 50, 1511 DE, Oostzaan

Contactformulier
© Hondenschool De Gabber 2021
Ontwikkeld door Convident