06 25 21 66 35
info@hondenschooldegabber.nl

Details

Kosten: € 95,- per dag Minimale periode van 3 weken Inbegrepen
  • 2 privélessen met de eigenaar/eigenaren na de periode van interne training
Startinformatie

Als je geïnteresseerd bent in een periode van interne training kunnen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek plannen. 

E-mail versturen

Interne training

  • n.v.t.
  • n.v.t.

Heb je een hond die je graag voor een bepaalde tijd intern bij ons wilt laten trainen, dan kan dat. De hond komt dan bij ons in huis. We bespreken eerst wat je graag zou willen dat de hond leert, hoe lang we denken dat we hiermee bezig zijn en of de doelen die je stelt haalbaar zijn. Omdat de hond bij ons in huis komt en wij zelf ook onze eigen honden hebben, kunnen wij helaas geen honden met agressie op deze manier trainen. Deze interne training is bijvoorbeeld voor puppy’s/jonge honden, honden die overenthousiast reageren, honden die in hun huidige huiselijke situatie last hebben van rangorde problemen, etc. Bij twijfel, neem even contact met ons op. 

Wanneer de hond weer terug naar huis gaat is het de bedoeling dat jijzelf ook weet hoe je de training voortzet en het juiste gedrag in stand houdt. We doen daarom na de periode van interne training nog twee keer een privéles bij ons op de hondenschool en/of bij jou thuis om ervoor te zorgen dat je precies weet wat je moet doen. Ook kun je in deze lessen alle vragen of problemen die je nog hebt met ons bespreken. We doen natuurlijk onze uiterste best om tot het beste resultaat te komen, maar we kunnen vooraf geen beloftes maken over de gestelde doelen. Wel zullen we een realistisch beeld geven over wat we kunnen bereiken met de hond. Vooraf aan de interne training is het dus verstandig om elkaar al even gezien te hebben. Dit kan in een vrijblijvend gesprek bij ons op de hondenschool of bij ons thuis.

Startdag(en)

Bij interesse, vraag ons naar de mogelijkheden. Wij doen altijd 1 interne training tegelijk, dus als je twijfelt over de beschikbaarheid, mail of bel ons dan even. 

Andere cursussen

Heb je deze cursus afgerond dan zijn er nog allerlei leuke en leerzame cursussen die u bij ons kunt volgen samen met uw hond

Bekijk hele aanbod

Inschrijven: Interne training

Naam eigenaar

Gegevens hond

Startdagen

Heeft u eerder cursussen bij ons gevolgd? Ja Nee

Opmerkingen en inschrijven

Inschrijven

Wilt u meer informatie?

06 25 21 66 35 info@hondenschooldegabber.nl

Trainingslocatie/afhaaladres:
Spaarndammerdijk 316 C, Amsterdam

Postadres:
Apollolaan 50, 1511 DE, Oostzaan

Contactformulier
© Hondenschool De Gabber 2022
Ontwikkeld door Convident