06 25 21 66 35
info@hondenschooldegabber.nl

Details

Kosten: € 180,- 8 lessen Startinformatie

Deze cursus start op zaterdag zodra we voldoende deelnemers hebben. Er zijn dus geen vaste startdata. Na inschrijving van de cursus sta je op de lijst. Je ontvangt van ons een email als we voldoende deelnemers hebben om te starten.

De cursus is geschikt voor honden die uitvallen naar andere honden met iedere vorm van agressie. De groepen houden we altijd klein zodat er voldoende persoonlijke aandacht is. De honden zijn gedurende de cursus uiteraard aan de lijn. 

Hond-hond agressiecursus

  • n.v.t.
  • 8 lessen
  • Ca. 60 min.

Agressie komt voor in veel verschillende vormen. Van honden die al enorm uitvallen als de andere hond nog ver weg is, tot honden die pas een blaf geven als de andere hond voorbij is. Sommige honden hebben het alleen met grote of kleine honden, andere vallen hoe dan ook uit. Deze cursus is geschikt voor alle vormen van agressie. We beginnen voorzichtig, altijd aan de lijn, en leren de honden om andere honden te negeren en op de baas te letten. Hoe beter het gaat, des te moeilijker we het kunnen maken. De honden leren in deze cursus dus niet met andere honden ‘spelen’ of andere honden te ontmoeten, maar juist om de andere honden te negeren zodat jij als baas weer normaal met je hond kunt wandelen. 

Startdag(en)

Nadat je hebt ingeschreven, sta je op de lijst. Zodra we een groep vol hebben krijg je daarvan een email van ons. Er zijn dus geen vaste startdata. De mogelijke dagdelen zijn: 

  • Zondag: ochtend
11:00 uur of 12:15 uur, tijdstip is afhankelijk van het aantal deelnemers, je wordt dus door ons ingedeeld op het tijdstip waar plek is.

Benodigdheden

  • Riem van ca. 1.80 meter
  • Halsband of tuig
  • Lekkere voertjes

Andere cursussen

Heb je deze cursus afgerond dan zijn er nog allerlei leuke en leerzame cursussen die u bij ons kunt volgen samen met uw hond

Bekijk hele aanbod

Inschrijven: Hond-hond agressiecursus

Naam eigenaar

Gegevens hond

Startdagen

Ochtend
Lukt het inschrijven niet? Probeer eens een andere internet browser of een privé-venster.
Heeft u eerder cursussen bij ons gevolgd? Ja Nee

Opmerkingen en inschrijven

Inschrijven

Wilt u meer informatie?

06 25 21 66 35 info@hondenschooldegabber.nl

Trainingslocatie/afhaaladres:
Spaarndammerdijk 316 C, Amsterdam

Postadres:
Apollolaan 50, 1511 DE, Oostzaan

Contactformulier
© Hondenschool De Gabber 2021
Ontwikkeld door Convident