06 - 520 12 120
info@hondenschooldegabber.nl

Details

Kosten: € 150,- 8 lessen Startinformatie

Deze cursus start op zaterdag zodra we voldoende deelnemers hebben. Er zijn dus geen vaste startdata. Na inschrijving van de cursus sta je op de lijst. Je ontvangt van ons een email als we voldoende deelnemers hebben om te starten. 

De eerste vier lessen zijn op de hondenschool in Amsterdam, de laatste vier lessen zullen op locatie zijn om echt te oefenen in realistische situaties. Het adres van de locatie voor de laatste vier lessen is: Zuiderweg 1 in Halfweg (eerste parkeerplaats aan je linkerhand, ‘P-Terrassenheuvel’). 

Hierkomen

  • Vanaf 6 maanden
  • Zaterdag
  • 8 lessen
  • ca. 60 min.

‘Hierkomen’ is best een moeilijke oefening. De hond moet namelijk laten gaan waar hij mee bezig was om, het liefst direct, naar de baas toe te komen. Vooral rond de puberteit ontstaan wel eens problemen bij het commando ‘hier’, helemaal als de hond net leuk aan het spelen is met zijn maatjes in het park. Het doel van deze cursus is dan ook om de hond nu echt goed te leren hierkomen. Dit heeft onder andere te maken met prikkelbeheersing. De hond moet leren zich niet af te laten leiden door de prikkels om hem heen. We trainen daarom eerst vier lessen op de hondenschool, om vervolgens vier lessen te oefenen op een locatie waar het probleem vaker voorkomt. Deze cursus is zowel geschikt voor honden die wegrennen en niet bij je komen, als voor honden waarbij je preventief wilt werken aan een goeie connectie en een uitstekend ‘hier’ commando. 

Startdag(en)

Nadat je hebt ingeschreven voor de cursus, sta je op de lijst. Zodra we een groep vol hebben krijg je daarvan een email van ons. Er zijn dus geen vaste startdata. De mogelijke dagdelen zijn:

  • Zaterdag: middag

Benodigdheden

  • Riem van ca. 1.80 meter
  • Halsband of tuig
  • Lekkere voertjes

Andere cursussen

Heb je deze cursus afgerond dan zijn er nog allerlei leuke en leerzame cursussen die u bij ons kunt volgen samen met uw hond

Bekijk hele aanbod

Inschrijven: Hierkomen

Naam eigenaar

Gegevens hond

Startdagen

Middag
Lukt het inschrijven niet? Probeer eens een andere internet browser of een privé-venster.
Heeft u eerder cursussen bij ons gevolgd? Ja Nee

Opmerkingen en inschrijven

Inschrijven

Wilt u meer informatie?

06 - 520 12 120 info@hondenschooldegabber.nl

Trainingslocatie/afhaaladres:
Spaarndammerdijk 316 C, Amsterdam

Postadres:
Apollolaan 50, 1511 DE, Oostzaan

Contactformulier
© Hondenschool De Gabber 2021
Ontwikkeld door Convident