06 25 21 66 35
info@hondenschooldegabber.nl

Details

Kosten: € 150,- 8 lessen Startinformatie

Als je bij ons de basiscursus hebt afgerond kun je starten met de fun-cursus. Het is dus niet mogelijk om de fun-cursus al te starten als je de basiscursus niet hebt gedaan (tenzij er in een privéles is gezegd dat dat wel kan). We starten deze cursus zodra we voldoende deelnemers hebben. Er zijn dus geen vaste startdata. Zodra er een groep vol is, krijg je van ons een email met daarin de precieze startdatum.

Fun cursus

  • Vanaf 4 maanden
  • 8 lessen
  • ca. 60 min.

Tijdens de fun-cursus wordt de nadruk gelegd op allerlei soorten ‘kunstjes’. Hierbij komen coördinatie en lichaamsbeheersing uitgebreid aan bod. De oefeningen zijn luchtiger waardoor de hond er steeds meer plezier in krijgt met als voordeel dat deze ’kunstjes’ vaak sneller door de hond geleerd zijn dan bijvoorbeeld andere oefeningen die wat ‘serieuzer’ zijn.

De fun-cursus veroorzaakt een grote mate van mentale voldoening wat maakt dat deze ook uitermate geschikt is voor honden met veel energie, maar bijvoorbeeld ook voor honden met bepaald ‘probleem’-gedrag. Een onzekere hond kan zelfs meer zekerheid krijgen door kunstjes met hem te doen. Ook voor de oudere hond is de fun-cursus zeer geschikt.

Startdag(en)

Nadat je hebt ingeschreven voor de cursus, sta je op de lijst. Zodra we een groep vol hebben krijg je daarvan een email van ons. Er zijn dus geen vaste startdata. De mogelijke dagdelen zijn:

  • Maandag: avond
  • Woensdag: avond

Benodigdheden

  • Riem van ca. 1.80 meter
  • Halsband of tuig
  • Lekkere voertjes
  • Clicker

Andere cursussen

Heb je deze cursus afgerond dan zijn er nog allerlei leuke en leerzame cursussen die u bij ons kunt volgen samen met uw hond

Bekijk hele aanbod

Inschrijven: Fun cursus

Naam eigenaar

Gegevens hond

Startdagen

Avond
Avond
Meerdere opties mogelijk
Lukt het inschrijven niet? Probeer eens een andere internet browser of een privé-venster.
Heeft u eerder cursussen bij ons gevolgd? Ja Nee

Opmerkingen en inschrijven

Inschrijven

Wilt u meer informatie?

06 25 21 66 35 info@hondenschooldegabber.nl

Trainingslocatie/afhaaladres:
Spaarndammerdijk 316 C, Amsterdam

Postadres:
Apollolaan 50, 1511 DE, Oostzaan

Contactformulier
© Hondenschool De Gabber 2023
Ontwikkeld door Convident