06 25 21 66 35
info@hondenschooldegabber.nl

Details

Kosten: € 160,- 11 weken, 6 lessen Startinformatie

Bij de behendigheid train je in een groepje van maximaal 3 cursisten in het uur. Je hebt 1 keer in de 2 weken les. Je zit wel in een groepje van 6 cursisten, maar er trainen er dus 3 de ene week en 3 de andere week. Het voordeel hiervan is dat je minder lang aan de kant hoeft te wachten (behendigheid gaat om en om) en er meer ruimte voor diepgang is tijdens de les. Ook is er de mogelijkheid om onderling met de andere groepsgenoten te ruilen als je een keer met vakantie gaat of afwezig bent. Hiervoor is een groepsapp aangemaakt waarin je dit zelf kunt proberen te regelen.

Deze cursus start ieder kwartaal. Dat betekent niet dat je moet wachten tot het volgende kwartaal, want je kunt soms, als er plek is, in het kwartaal ook instromen. Een kwartaal heeft tussen de 11 en 13 weken, maar het komt wel eens voor dat er een les uitvalt door bijvoorbeeld slechte weersomstandigheden. Mochten er gedurende het kwartaal nog geen lessen zijn uitgevallen, dan zullen er soms lessen aan het einde van het kwartaal uitvallen.

We hebben groepen voor zowel beginners, gevorderden en wedstrijdlopers. Het kan soms zijn dat er groepen gemixt zijn, maar je krijgt altijd les op je eigen niveau.

Behendigheid

  • Vanaf ca. 10 maanden
  • 6 lessen
  • ca. 1 uur (excl. op- of afbouwen)

Behendigheid is een echte sport voor jou én je hond. Samen met je hond leg je een parcours van verschillende hindernissen zo snel mogelijk en zonder fouten af. Jij begeleidt en je hond neemt de hindernissen zo zelfstandig mogelijk. Hindernissen die voor kunnen komen bij de behendigheid zijn sprongen, tunnels, paaltjes (slalom), de wip, de kattenloop en de A-schutting. Behendigheid is ontzettend goed voor de onderlinge band tussen jou en hond. Het is wel handig dat de hond enigszins luistert aangezien de meeste oefeningen los van de lijn zijn. Je kunt de sport gewoon voor de fun doen en als je echt het ‘behendigheids-virus’ te pakken hebt kun je zelfs een of meerdere wedstrijden gaan lopen. Het plezier staat tijdens deze cursus bovenaan, want dat vinden wij het allerbelangrijkste! 

Startdag(en)

Als je inschrijft voor meerdere dagdelen is de kans groter dat je sneller kunt beginnen. De mogelijkheden zijn:

  • Maandag: avond
  • Woensdag: ochtend, avond
  • Donderdag: avond
  • Vrijdag: avond

 

Benodigdheden

  • Speeltje en/of lekkere voertjes
  • Makkelijke kleding
  • Goeie schoenen (liefst met noppen)

Andere cursussen

Heb je deze cursus afgerond dan zijn er nog allerlei leuke en leerzame cursussen die u bij ons kunt volgen samen met uw hond

Bekijk hele aanbod

Inschrijven: Behendigheid

Naam eigenaar

Gegevens hond

Startdagen

Avond
Ochtend
Avond
Avond
Avond
Meerdere opties mogelijk
Lukt het inschrijven niet? Probeer eens een andere internet browser of een privé-venster.
Heeft u eerder cursussen bij ons gevolgd? Ja Nee

Opmerkingen en inschrijven

Inschrijven

Wilt u meer informatie?

06 25 21 66 35 info@hondenschooldegabber.nl

Trainingslocatie/afhaaladres:
Spaarndammerdijk 316 C, Amsterdam

Postadres:
Apollolaan 50, 1511 DE, Oostzaan

Contactformulier
© Hondenschool De Gabber 2022
Ontwikkeld door Convident