06 25 21 66 35
info@hondenschooldegabber.nl

Cursusaanbod

Samen, vol plezier en resultaat jouw hond opvoeden en trainen is het doel van onze honden cursussen. De viervoeters worden ten allen tijde met respect behandeld, daarom dat slipkettingen en andere correctiemiddelen bij ons verboden zijn. Als hulpmiddel gebruiken wij de ‘clicker’ zodat de trainingen en cursussen geheel positief en plezierig verlopen. Bekijk onze huidige cursussen en trainingen en schrijf je in. Je kunt altijd contact opnemen voor meer informatie.

Niet helemaal zeker welke cursus je hond nodig heeft?

Aan de hand van een aantal vragen weet je gelijk welke cursus je hond nodig heeft.

Vragen?

Jade kan ze voor je beantwoorden!

Vragen? Jade kan ze voor je beantwoorden!
Filter

Snelle filters

  • Soort cursus

Hondenschool in de buurt

Voor onze cursussen en hond training zijn we voornamelijk actief in de provincie Noord-Holland. Echter is iedereen welkom, we ontmoeten graag jouw lieve viervoeter. Deelnemers en honden buiten Amsterdam verwelkomen wij met open armen en leren we ook graag bij. Ben je op zoek naar een hondenschool in de buurt? Kijk of het mogelijk is om bij ons langs te komen, we zien je graag.

Privé hondentraining

Voor sommigen is het lastig op vaste tijden te trainen of vinden het niet fijn om in een groep te trainen. Misschien kan het zijn dat een hond meer persoonlijke begeleiding nodig heeft. Het volgen van privélessen biedt hierin de oplossing. Tijdens onze 1 op 1 trainingen met instructeur gaan we gericht trainen en worden we het minste afgeleid door andere honden. De eerste les duurt hierbij langer, zodat de hondentrainer goed kennis kan maken met jouw hond en eventueel probleemgedrag kan ontdekken. Kijk hier voor meer details over onze privé hondentraining.

Puppy training

Vanaf dat jouw viervoeter 7 weken oud is, hebben wij verschillende puppy cursussen beschikbaar. Ook bieden we online lessen waar jij als baasje veel informatie krijgt over zindelijkheid, gedrag en andere theorie over het houden van een hond in huis. Tijdens onze puppy trainingen maakt je nieuwe vriend kennis met andere honden en vreemde situaties die thuis niet voorkwamen. Ze komen in aanraking met de eerste commando’s: zit, lig, blijf. Enkele cursussen waar je je voor kunt inschrijven met jouw puppy zijn:

Vervolgtraining

Na het afronden van de puppy training, gaan we de oefeningen van de basiscursus uitbreiden en moeilijker maken in de vervolgtraining. Ook komen er oefeningen aan bod die geheel nieuw zijn. Deze vervolgtrainingen zijn bedoeld om op een leuke wijze jouw hond het één en het ander bij te leren. Vervolgtrainingen worden gehouden in groepen met honden van dezelfde leeftijd, de concentratieboog is anders bij sommige honden te laag wat voortgang voor de rest belemmerd. Enkele vervolgtrainingen zijn:

Jonge hond

Nu onze viervoeters wat ouder zijn en de basis hebben geleerd, kunnen we over gaan op lastigere trainingen. Dit is het stadium waar de hond nooit is uitgeleerd. Denk aan het aanscherpen van de gehoorzaamheid of het verbeteren van de behendigheid van jouw hond. Apporteren kan worden geleerd, gepaard met zelfbeheersing. De samenwerking tussen hond en baas wordt hier getest en is erg belangrijk. Voor de honden die net een slagje ouder zijn is het mogelijk om behendigheidstraining te volgen en zelfs aan wedstrijden mee te doen. Een aantal verschillende, leerzame cursussen voor jouw jonge hond zijn:

Obedience training

De onderlinge band tussen jou en je hond verbetert enorm bij de obedience training. In detail gaan jullie aan de slag elkaar te lezen en te begrijpen. De obedience training kun je volgen na het afronden van ‘’vervolg 2’’. De gehoorzaamheid training kun je voor je plezier doen, maar jij en je hond zijn nooit uitgeleerd. Het is zelfs mogelijk om mee te doen aan wedstrijden en examens.

Al onze soort cursussen

Wilt u meer informatie?

06 25 21 66 35 info@hondenschooldegabber.nl

Trainingslocaties:
Spaarndammerdijk 316 C, Amsterdam
Ringvaartdijk 21, Amsterdam

Postadres:
Purmerdijk 5, 1446 RJ, Purmerend

Contactformulier
© Hondenschool De Gabber 2024
Ontwikkeld door Convident